Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Raskrižje je u jako lošem stanju

Mještani već dva mjeseca padaju po rupama dok čekaju nastavak radova

Mještani Svetog Petra nedaleko od Ludbrega javili su nam se zbog nezadovoljstva dinamikom radova u kružnom toku u njihovu mjestu. Kako nam govore, radovi su započeli prije dva mjeseca te sada stoje. Osim što je cijelo raskrižje raskopano, teren je u lošem stanju što stvara probleme vozačima automobila, ali i biciklistima.

– Neki dan sam pala s bicikla jer sam naletjela na udubinu. Slučajno je nisam primijetila jer ih ima tako mnogo te sam završila na zemlji. Pad je bio jako bolan te sad moram hodati sa štapom – rekla je jedna od stanovnica Svetog Petra.

U redakciju nam se javilo još nekoliko čitatelja koji bi željeli znati zašto se čeka nastavak radova.

– Već dva mjeseca sve stoji. Onda nisu niti trebali raskopati raskrižje je ovo je sad najgora situacija – naveo nam je drugi nezadovoljni mještanin.

Inače, radi se o vrlo prometnom raskrižju koje je dosad zbog svoje konfiguracije bilo vrlo problematično u smislu sigurnosti prometa. Zato je ŽUC, pod čijim je upravljanjem raskrižje, krenuo u rekonstrukciju.

Poslali smo upit Tomislavu Osonjačkom, ravnatelju ŽUC-a, koji nam je kratko odgovorio da će radovi početi nakon prestanaka zimskih uvjeta, ali da je bilo i drugih objektivnih razloga za što su radovi kasnili.

FOTO: Nikola Wolf

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI