Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Mladež HDZ-a uručila donaciju socijalnoj samoposluzi

Mladež HDZ-a Varaždinske županije i ove je godine, već tradicionalno uručila donaciju prehrambenih namirnica Socijalnoj samoposluzi Kruh sv. Antuna u Varaždinu i na taj način, povodom nadolazećih božićnih blagdana svojim najpotrebitijim sugrađanima uljepšala božićne blagdane. Članovi Mladeži HDZ-a prikupili su razne prehrambene namirnice i uručili ih Socijalnoj samoposluzi kako bi i oni kojima je pomoć najpotrebnija blagdane proveli koliko je moguće bezbrižno i u blagostanju kao i svi ostali.

Donaciju su uz članice i članove Mladeži HDZ-a uručili i predsjednik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije i županijski vijećnik Tin Jurak, tajnik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije i predsjednik Savjeta mladih Varaždinske županije Josip Cestar, tajnik Mladeži HDZ-a Grada Varaždina i predsjednik Savjeta mladih Grada Varaždina Josip Pokorny te predsjednik Vijeća učenika Varaždinske županije Luka Antončić.

Ovo je još jedan dokaz da Mladež HDZ, osim što je najsnažnija i najrazvijenija politička organizacija mladih u Hrvatskoj, pokazuje i društvenu odgovornost. Potvrdio je to i Jurak, predsjednik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije koji je zahvalio svim članicama i članovima koji su još jednom pokazali veliko srce izdvojivši svoje vrijeme i novac kako bi pomogli svojim najpotrebitijim sugrađanima.

-Upravo donacijom Socijalnoj samoposluzi, ovi će prehrambeni proizvodi doći u prave ruke. Cilj ove već tradicionalne humanitarne akcije je pomoći onima kojima je to najpotrebnije, ali i istovremeno podići svijest javnosti o potrebama najugroženijih skupina društva u Varaždinskoj županiji. Svjesni smo da su ovakve i slične donacije neophodne tijekom cijele godine, a posebno u ovo predblagdansko vrijeme koje će mnogi naši sugrađani nažalost provesti u neimaštini. Zbog toga smo im ovom donacijom barem malo nastojali olakšati i uljepšati blagdane, a sigurni smo da smo u tome i uspjeli – zaključio je Jurak. 

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

IZLET

FOTO Virovski umirovljenici hodočastili u Mariju Bistricu

iskustvo pacijenta

Milka (70): “Popiknem se kad me tlak ošine pa ljudi misle da se baba napila!”

EDUKATIVNO DRUŽENJE

FOTO Mališani saznali kako se pravilno peru zubi

UNATOČ TEŠKOM INVALIDITETU NE ODUSTAJE OD SVOG VRTA

VIDEO Vesna je lebdjela između života i smrti te ostala nepokretna: “Svjetlo na kraju tunela je stvarno”

MISLI NA ZDRAVLJE

Biljka koja liječi sve, od glave do pete: Raste svuda oko nas, a nemamo pojma koliko vrijedi

misli na zdravlje

Ovo je najljekovitiji začin na svijetu: Ima snažno antikancerogeno djelovanje


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati