Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Mladi se družili s načelnikom i jahali

U sklopu projekta OsnažiMe, u Peterancu je u subotu održana jedna od radionica, a polaznicima se pridružio i načelnik Općine Peteranec Ivan Derdić. Načelnik je s polaznicima pričao o tome kako je biti načelnik te s kojim se sve izazovima susreće. Osmišljeno je i nekoliko ideja koje načelnik, upravo uz pomoć mladih, planira provesti u djelo. U drugome dijelu radionice sudionici i mentori zajedno su pripremili konje, a već iskusni i aktivni jahači s mnogo iskustva u radu s konjima, Lara Jakupić i Petra Gašparić, ujedno i volonterke u Osmijehu, te načelnik Ivan Derdić demonstrirali su jahačke vještine i pokazali kako izgleda jedan trening s konjem.

Svi su se sudionici okušali u jahanju, a glavni zadatak bio je održavanje ravnoteže na konju. Projekt „OsnažiMe“ je inicijativa udruge Osmijeh kao prijavitelja i Općine Peteranec kao partnera u projektu s ciljem unapređenja kvalitete života mladih mještana općine te osmišljavanja novih sadržaja i aktivnosti u koje će se moći uključiti. Financiran je od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, a provodi se prema planu. Sastoji se od niza radionica u kojima polaznici imaju prilike steći teorijska, ali praktična znanja o konjima, brizi o njima te jahanju.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PROMETNA NESREĆA NA PODRAVSKOJ MAGISTRALI

Sudarila se dva teretna vozila na Podravskoj magistrali. Jedna osoba ozlijeđena

U POVODU DANA PLANETA ZEMLJE

FOTO/VIDEO U Koprivnici posađena najveća šuma hrane u Hrvatskoj

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Kombi naletio na srnu, uginula je

obavijest za potrošače

U popularnom voću iz Libije otkrivena tvar opasna po zdravlje

nastupile na 27. državnom prvenstvu u Krapini

Koprivnica ima zlatne djevojke, mažoretkinje ponovo rasturile u nastupu s pomponima

SPREMA SE DVODNEVNA FEŠTA

Večer uoči Praznika rada dobro ćemo se zagrijati, stižu nam tamburaši u kožnim jaknama


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati