Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Mladi Sesvećani pomažu Šintericama dobra srca

Udruga za održivi razvoj SUMA iz Podravskih Sesveta, kao zahvalu za besplatne kastracije mačka, odlučila je pomoći Udruzi Šinterice dobrog srca sakupljanjem povratne ambalaže. U Ulici Ivana Mažuranića u Podravskim Sesvetama između kafića Jelen i frizerskog salona Mirjana postavljen je žuti kontejner u koji mještani mogu odlagati svu povratnu ambalažu te na taj način podržati akciju pomoći Šintericama. Uz žuti kontejner, postavljena je i kanta za čepove koje će pak mladi Sesvećani prikupljati za pomoć Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske.

Povratna ambalaža može se donirati tijekom ovog mjeseca, a nakon toga će biti unovčena te će se novac donirati Udruzi Šinterice dobra srca.
– Pozivamo sve ljude dobra srca da se podrže ovu akciju i odvoje nekoliko boca ili limenki kako bi pomogli Šintericama. U slučaju da netko želi donirati veću količinu povratne ambalaže, može nam se obratiti na e-mail adresu [email protected] ili na našu Facebook stranicu. Svi mještani zainteresirani za kastraciju mačaka mogu se prijaviti na broj mobitela 098/986 -0821 – kaže Lucija Šerbeđija, potpredsjednica Udruge za održivi razvoj SUMA. (db)  

Ustupila Lucija Šerbeđija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Songkillersi rasplesali ljubitelje dobre glazbe

VIDEO Koprivničanci se njišu u ritmu funka

VRHUNSKA ZABAVA

FOTO/VIDEO Legendarni Vatrogasci „vužgali” atmosferu u Svetoj Ani

NOVIGRADSKA GULAŠIJADA

FOTO U kuhanju gulaša natjecalo se čak 20 ekipa


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati