Mladi učili o konjima i jahanju

U prostorijama ergele Galop u Peteranecu održano je završno druženje u sklopu projekta “OsnažiMe”. Projekt je proveden kao suradnja Općine Peteranec i Udruge za terapijsko jahanje Osmijeh, a cilj mu je bio unapređenje kvalitete života mladih mještana Općine te otvaranje novih mogućnosti i aktivnosti kojima bi se mogli priključiti. Projekt je financiran od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, dok je u pripremi natječajne dokumentacije svoju pomoć pružila PORA.

Projektu se pridružilo deset mladih s područja općine Peteranec koji su u šest mjeseci trajanja projekta imali prilike dobiti osnovne informacije, steći teorijska, ali i praktična znanja o konjima, brizi o njima te naučiti osnove jahanja. Svi sudionici projekta dobili su prigodna priznanja te male znakove pažnje kao uspomenu na sudjelovanje u projektu.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI