Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Motociklisti: “Dugoročni je plan izgraditi i objekt s prostorima za sastanke”

Đurđevački Moto klub Legenda u Međašnoj ulici u gradskom kvartu Peski uredio je novi prostor za druženja i koncerte. Nakon izgradnje hostela u Boriku članovi bili prisiljeni potražiti novu lokaciju za svoje aktivnosti pa su u Međašnoj ulici kupili dva hektara zemljišta i krenuli u potrebno uređenje.

Ova je tema objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

Većina posla obavljena je kroz radne akcije u kojima je izgrađena nadstrešnica sa stolovima i pozornica, a za klupske prostorije iskorišten je kontejner koji se prije koristio kao svlačionica u sportsko-rekreacijskom centru Vlado Leščan – Duspe.

– I u Boriku smo prostor za druženje uredili kroz radne akcije pa nam nije bio problem isto napraviti i na novoj lokaciji. Sva sredstva za kupnju zemljišta i uređenje osigurali smo kroz članarine i donacije sponzora. Novi prostor neće biti isključivo namijenjen za naša druženja i ponovno ćemo izlaziti u susret svim gradskim udrugama koje izraze želju organizirati proslave na našem “terenu” – kaže Ivan Horvat – Tabla, predsjednik Moto kluba Legenda.

Dugoročni je plan motorista izgraditi i objekt s prostorima za sastanke i skladište, a dotad će koristiti kontejner. Prvo pravo druženje motoristi su u novom prostoru imali na Uskrsni ponedjeljak i to tradicionalnim motosusretom i rock-koncertom.

-Moto susret okupio je oko 600 motorista iz cijele kontinentalne Hrvatske, a priredili smo i defile gradskim ulicama pa su i građani osjetili draž koju nose naša druženja – kaže Ivan Horvat – Tabla.

FOTO Podravski list

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

NOVI PODACI O BDP-U PO STANOVNIKU OTKRILI BOLNU ISTINU

Hrvatska se razvija duplo brže od naše županije. Gdje smo zapeli?

U TEŠKOJ PROMETNOJ NESREĆI OZLIJEĐENE DVIJE OSOBE

FOTO/VIDEO: Mladi vozač kombija izazvao težak frontalni sudar Audija i Škode

DINO, MARIO I GORdan OTKRILI SU NAM DETALJE

VIDEO Na zgradi HEP-a sutra će osvanuti impresivan grafit

DOJAVA O POŽARU U TRGOVAČKOM CENTRU

UPRAVO Panika u Eurospinu

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U KLOŠTRU PODRAVSKOM

FOTO/VIDEO: Mladi se vozač (19) Golfom zakucao u drvenu banderu. Prizor je šokantan

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Teška prometna nesreća na Podravskoj magistrali, muškarac prevezen u bolnicu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati