Na Jegenišu se okupila cijela ženska reprezentacija

Seniorke Jedinstvene lige za sportske ribolovkinje odigrale su treće i četvrto kolo, i to na Jegenišu pretprošlog vikenda. Sudjelovalo je šest ekipa, i to valja reći, najboljih sportskih ribolovki iz cijele Hrvatske u lovu ribe udicom na plovak. U njima igra cijela ženska reprezentacija. Uz natjecateljice, prisutan je bio i cijeli stručni tim koji je i inače angažiran u radu reprezentacije.

Rezultati svih ekipa bili su vrlo dobri i izjednačeni. Ipak, najbolje rezultate postigle su seniorke ŠRK-a Drava iz Donjeg Mihaljevca, ŠRK Koprivnica, ŠRK Ivanec i ŠRK Piškor Zagreb. Ulov je bio zadovoljavajući, a valja napomenuti kako su sami sudionici pohvalili domaćine na organizaciji i odlično pripremljenoj natjecateljskoj stazi, ali i gostoprimstvu.

Domaćin je bio ŠRK Koprivnica. U pojedinačnoj konkurenciji, koja je ključna za formiranje reprezentacije, vodeća je Sanja Oreški iz ŠRK-a Koprivnica, dok su na petom i šestom mjestu Vesna Radanović i Tatjana Štajduhar iz istog kluba. Oba kola sudili su bez primjedbi Marijan Cikuš, Ivica Lovriša i Patricija Cikuš. Medalje i pehare najboljim natjecateljicama podijelio je predsjednik županijskog Športsko-ribolovnog saveza Ivan Petak.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI