Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Na koprivničkom polumaratonu trči Dalić, ali i 40-ak podravkaša i podravkašica

Koprivnički polumaraton spreman je za svoje treće izdanje (21. svibnja), a značajan obol ovogodišnjoj utrci dat će i Podravka te time podržati svoj grad, ali i proširiti svijest o važnosti zdravog življenja, aktivnosti i zajedništvu. Podravkina ekipa sastojat će se od četrdesetak zaposlenika Podravke, Belupa i Žita, predvođenih predsjednicom Uprave Martinom Dalić, aktivnom trkačicom iza koje su već mnogi maratoni, polumaratoni te humanitarne utrke. Također, Podravkinu ekipu osnažit će i član Uprave Davor Doko, koji je, također, već otrčao niz maratona u zemlji i svijetu.

Snažan adut Podravkaša bit će i Irena Ećimović, inače članica Škole trčanja Atletskog kluba Koprivnice, popularnih Hitrih drapa. Dosad je istrčala nekoliko polumaratona, uključujući i dva koprivnička, no sada se, zbog malo duže stanke, ipak odlučila na utrku od pet kilometara.

„Prije svega, veselim se druženju, sportskoj atmosferi i kolegijalnoj podršci, a sportski rezultati bit će u drugom planu. Trkačka ekipa u Podravki već se pomalo poznaje i prepoznaje. Pridružili su nam se i neki novi trkači, a vjerujem da će nas s vremenom biti i sve više“, kaže Irena, ističući važnost druženja.

Društvo će joj praviti i kolega Vedran Petričić, koji, također, već ima iskustvo trčanja polumaratona. Dosad je trčao varaždinski i zagrebački pa je, kako kaže, došlo vrijeme da odradi i domaću utrku.

„Veseli me i prilika i za zezanjem nekih kolega ako završim ispred njih“, u odličnom raspoloženju utrku dočekuje Vedran.

Oboje su uputili i savjete onima koji su još uvijek možda neodlučni ili im nedostaje dovoljno hrabrosti za uzimanje trkaćih tenisica.

Vedran Petričić

„Treba se samo usuditi i osloboditi granica koje smo si sami postavili u glavi. Vjerujem da Podravkinu ekipu čekaju zdrava sportska atmosfera, dobra zabava i mnoštvo malih, osobnih ostvarenih ciljeva“, zaključila je Irena i pozvala kolege Podravkaše koji ne nastupaju da dođu na utrku kao motivirajuća podrška.

„Na svim utrkama uvijek je odlična atmosfera, puna pozitive. Ako imalo rekreativno trčite, možete to doživjeti i s utrkom na pet kilometara, ako je 21 predugo“, dodaje Vedran.

Irena Ećimović

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

NAJBOLJI IGRAČ SLAVENA O BUDUĆNOSTI

Mioč: “Pregovaramo, sve će se znati uskoro”

NATJECANJE SE ODRŽALO U KUTINI

FOTO S njima nema šale, sestre Gabriela i Dorotea državne su prvakinje u boksu

NEĆE PA NEĆE

Lopte su bile dobro napumpane, ali malo je to značilo slavenašima. Pali bez ispaljenog metka

lokomotiva pala u vječitom derbiju

Bravo! Šampanjac se može staviti na hlađenje, pehar se nakon dvije godine vraća u Koprivnicu

preporodio ih mario gregurina

FOTO Sjajna predstava i velika tri boda ‘malih’ slavenaša, s tri komada isprašili Osijek

NA TRAVNJAK BI MOGLE ISTRČATI I DVIJE KRIŽEVČANKE

Povijesna utakmica za hrvatske nogometašice, Ivana Kirilenko: Imamo srce koje ne odustaje

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati