SJAJNE VIJESTI ZA LJUBITELJE ŠODERICE

Na obali jezera, u nekadašnjem odmaralištu INA-e, otvara se restoran

Sjajne vijesti za sve ljubitelje Šoderice. Nakon godina iščekivanja na obali jezera, u bivšem odmaralištu INA-e, uskoro se otvara restoran. U ovaj poslovnih pothvat bacila se Koprivničanka Diana Dobrić s partnerom. Kako je pojasnila, ovih dana bave se rješavanjem minimalnih tehničkih uvjeta i čim to riješe, kuhinja restorana će proraditi.

– Nudit ćemo jela od slatkovodne ribe, fiš, prženu ribu, domaće tjestenine s piletinom i ribom, vege varijantu i roštilj na ugljen, uz raznovrsne priloge – pojasnila je Dijana koja je uz Šodericu vezana od malih nogu jer njena obitelj tamo posjeduje vikendicu te jako dobro poznaje njen teren i uvjerena je da poslovni potencijal postoji.

– Na Šoderici smo starosjedioci, u ovaj posao ulazim sa zaručnikom koji je po struci kuhar, a kuhinja je i moja struka jer sam se za vrijeme studiranja zainteresirala i prebacila u kulinarske vode. Nakon što smo odradili dosta sezona na moru, odlučili smo se okušati ovdje. Ovo je bio jedini objekt u krugu od 20 kilometara koji je bio dobro opremljen i nije tražio velika dodatna ulaganja. Sad nam još samo preostaje rješavanje papirologije – rekla je Dijana.

FOTO arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

MUŠKARAC (31) OZLIJEĐEN U PROMETNOJ NESREĆI

Tata vozio dijete na električnom romobilu, pukla je osovina, pali su na beton. Samo on je imao kacigu

OBITELJ VRUČINA VIŠE OD ČETIRI DESTLJEĆA BAVI SE UZGOJEM CVIJEĆA

VIDEO “Kad je kvaliteta vrhunska, nije problem prodati sve što uzgojimo, ali veliki trgovački lanci ostavili su traga i na naš posao”

PROBLEM RIJEŠEN

Zakrpana opasna rupa, građani zadovoljni što se reagiralo