Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Počeli radovi

Na području grada i prigradskih naselja uredit će se 22 km bankina

Počeli su radovi na uređenju bankina na području grada Đurđevca i prigradskih naselja većinom uz nove prometnice te dio uz postojeće. Uređenjem bankina riješit će se problem oštećenja na rubovima asfalta koja nastaju prilikom mimoilaženja vozila na putu. U planu je uređenje oko 22 km bankina, a s obzirom da su radovi tek krenuli očekuje se da će završiti u roku dva tjedna.

S obzirom da uskoro kreće vrijeme intenzivnih radova u polju i u vinogradima mole se poljoprivrednici da prilikom prolaska s teškim strojevima i traktorima obzirno koriste nerazvrstane ceste, a posebno one koje su nedavno asfaltirane.

Zbog širine poljoprivrednih strojeva i otežanog mimoilaženja s drugim vozilima, a uslijed velike težine istih dolazi do nastanka oštećenja novo uređenih bankina te rubova kolnika. Stoga se mole svi korisnici koji prolaze po asfaltiranim nerazvrstanim cestama da se mimoilaze na način da lakša osobna vozila daju prednost prolaska velikim poljoprivrednim strojevima kako bi se spriječio nastanak novih oštećenja, navode na službenim stranicama grada Đurđevca.

FOTO: Grad Đurđevac

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI