Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
POGLEDAJTE ŠTO SVE NUDI

Na TKZ-u otvoren novi Robin market

Danas je u Koprivnici, na adresi Trg kralja Zvonimira 1, otvoren još jedan Robin market. Na 100 metara kvadratnog prodajnog i moderno opremljenog prostora kupci mogu pronaći asortiman koji će zadovoljiti dnevne potrebe svakog kućanstva u radnom vremenu od ponedjeljka do subote od 6:30 do 21 sat te nedjeljom od 7 do 18 sati.

Uz širok asortiman dnevno svježih pekarskih proizvoda i velike akcijske ponude, kupci Robin marketa mogu zaviriti i u Podravski kutak te kupiti proizvode domaćih proizvođača: Pampa čajeve, sokove obiteljskog imanja Kapronca, Hladnić bučino ulje, Ostojić med, Grošek pića, Kalinić krušne mrvice, vina Kostanjevec, Sana delikatese i Samita jaja. Naravno, tu je i izuzetno širok asortiman Podravkinih i Carlsberg proizvoda koji su neizostavni dio ponude svakog Robin marketa bez obzira na njegovu veličinu, baš kao i punkt s integralnim i bezglutenskim proizvodima.

“Veselimo se što smo počeli s radom na novoj lokaciji i tome što postajemo dio ovog kultnog koprivničkog kvarta – TKZ-a. Ovo je 13. Robin market u Koprivnici, a u iduća tri tjedna otvaramo market na Taraščicama te u Herešinu. Vjerujemo da će nas stanovnici kvarta i ljudi koji njime prolaze dobro prihvatiti te će svakodnevno koristiti mogućnost povoljne kupovine u ugodnom ambijentu novog Robin marketa.” – rekao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robina.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ONA JE JEDNA OD 2399 HRVATA ROĐENIH NA RIJEDAK DATUM

Dunja je šesnaestogodišnjakinja koja danas slavi svoj četvrti rođendan

Već će ove godine stvarati hlad

Radnici Komunalca bolesne lipe zamijenili stablima javora

Snimio čitatelj

FOTO U Golu je stigla prva roda!

OPET KOMADIĆI METALA

Lidl povlači popularni prehrambeni proizvod i vraća kupcima novac

KAMO U NEDJELJU?

Ladies night na Bazenima Cerine

TRAŽITE POSAO?

Možda je ovo idealna prilika za Vas!

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati