Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Na vježbama je sve više žena i Udruga sad ima 70 članica

Udruga za promicanje zdravlja seoskih žena Roze iz Virja u povodu proslave Dana općine organizirala je tradicionalnu akciju Sve generacije protiv osteoporoze. Virovke su pod vodstvom Dunje Hatadi predstavile sve vježbe koje izvode na svojim redovitim druženjima i kojim se bore protiv osteoporoze.

– Na vježbama nas je sve više pa naša druženja okupljaju sve više žena s područja općine Virje i Udruga sad ima 70 članica. Redovitim vježbanjem djelujemo i preventivno, a sve su vježbe od velike pomoći našim članicama – kaže Marica Cik Adaković, potpredsjednica Udruge za promicanje zdravlja seoskih žena Roze.

Druženja Roza uz vježbanje provode se svakog utorka i četvrtka od 18 sati u dvorani Osnovne škole Profesora Franje Viktora Šignjara. – Sve žene s područja općine Virje koje nam se žele pridružiti u vježbanju mogu doći na naša druženja utorkom i četvrtkom. Redovito organiziramo i razne edukativne izlete, kao i biciklijade koje također imaju dobar učinak u očuvanju zdravlja. Zahvaljujemo Općini koja podupire naš rad i aktivnosti – zaključila je Marica Cik Adaković.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI