Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Na vježbama je sve više žena i Udruga sad ima 70 članica

Udruga za promicanje zdravlja seoskih žena Roze iz Virja u povodu proslave Dana općine organizirala je tradicionalnu akciju Sve generacije protiv osteoporoze. Virovke su pod vodstvom Dunje Hatadi predstavile sve vježbe koje izvode na svojim redovitim druženjima i kojim se bore protiv osteoporoze.

– Na vježbama nas je sve više pa naša druženja okupljaju sve više žena s područja općine Virje i Udruga sad ima 70 članica. Redovitim vježbanjem djelujemo i preventivno, a sve su vježbe od velike pomoći našim članicama – kaže Marica Cik Adaković, potpredsjednica Udruge za promicanje zdravlja seoskih žena Roze.

Druženja Roza uz vježbanje provode se svakog utorka i četvrtka od 18 sati u dvorani Osnovne škole Profesora Franje Viktora Šignjara. – Sve žene s područja općine Virje koje nam se žele pridružiti u vježbanju mogu doći na naša druženja utorkom i četvrtkom. Redovito organiziramo i razne edukativne izlete, kao i biciklijade koje također imaju dobar učinak u očuvanju zdravlja. Zahvaljujemo Općini koja podupire naš rad i aktivnosti – zaključila je Marica Cik Adaković.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Promjenjivo vrijeme

FOTO U Koprivnici padala sitna tuča

OBJAVLJEN NOVI NATJEČAJ ZA ZAPOŠLJAVANJE

Bolnica traži doktore, medicinske sestre, kuhara…

Pobjede su u obje kategorije odnijele ekipe iz Koprivnice

FOTO Sedam školskih ekipa se natjecalo u pružanju prve pomoći

FINI PLODOVI PROLJEĆA

Ovo popularno voće lijek je za visoki krvni tlak

moje vrijeme

Potresno pismo slomljene bake: “Možda se nakon ovog djeca sjete svojih roditelja, a unuci baka i djedova…”

ISPLATA NACIONALNE NAKNADE ZA STARIJE OSOBE

Ovim će građanima idući tjedan na račune sjesti 150 eura


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati