Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
IZ ČAK 10 EUROPSKIH ZEMALJA

Na Zlatnom pijetlu gotovo 400 hrvača, Podravka ekipno četvrta, Leonu Kolaru zlatna medalja

Više od 365 hrvača iz 43 kluba i 10 zemalja Europe okupilo se u nedjelju na 19. izdanju Zlatnog pijetla, jednog od najjačih i najdugovječnijih turnira za mlađe uzrasne kategorije na starom kontinentu. Hrvalo se grčko-rimskim načinom, mlađi i stariji dječaci bili su raspoređeni u 20 težinskih kategorija, a u toj se vrlo jakoj konkurenciji Podravka predstavila s 27 hrvača.

Mladići su osvojili osam medalja, a najuspješniji bio je Leon Kolar, koji je bez većih poteškoća pomeo konkurenciju u kategoriji do 62 kilograma u uzrastu starijih dječaka. Srebrnu medalju osvojio je David Šemovčan do 41 kilograma, dok su u uzrastu početnika Ištvan Borna i Tišlerić Vito bili treći. Također, broncu oko vrata stavili su mlađi dječaci Noa Šemovčan, Vanja Matijaško i Petar Belušić te stariji dječak Nikola Golubović Matan. Zahvaljujući tim postoljima, Podravka je ekipno osvojila četvrto mjesto, a ispred nje završili su dva kluba iz Mađarske te jedan iz daleke Moldavije.

Što se tiče najuspješnijih pojedinaca turnira, u uzrastu početnika najbolji je bio Emanuel Čolakić iz HK Lika te je njemu pripao trofej „Robin“. Trofej „grad Koprivnica“, odnosno najuspješniji hrvač u uzrastu mlađih dječaka, bio je Ugranyecz Florinam iz mađarskog Szigetvara, dok je kod starijih dječaka trofej „Podravka“ osvojio Antaly Sandro, također iz Mađarske.

Hrvače Podravke na turniru su vodili treneri Ivan Lončarić, Filip Verčević i Stefan Ostoić, a iz kluba su zahvalili svim sponzorima na podršci te publici koja je u velikom broju pratila ovaj cjelodnevni turnir.

FOTO: HK Podravka

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

DRUŽENJEM U ŠTAGLJU TRI IGRAČICE OPROSTILE SE OD PODRAVKE

Larissa Kalaus odlazi u Mađarsku, Lea Franušić u jaku rumunjsku ligu

POČELA RIBIČKA ŽUPANIJSKA LIGA

Ribiči iz Hlebina najbolji u prvom kolu šaranske lige

županijske lige

FOTO Potop Drave, Panonije i Starigrada, remiji u derbijima, Torčec vratio prvo mjesto

Zadnje kolo

Hvala Bogu pa je agonija gotova, Slaven na Rujevici ‘popio’ četiri komada

treća žnl koprivnica

FOTO/VIDEO Ludnica u Botinovcu! Zagorec pred hrpom navijača i uz baklje proslavio naslov

lokalni nogomet

FOTO Močile druge, Borac pao u Virju, Herešinu ‘prvi set’, Križevčani kiksali i ostali bez naslova


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati