Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
TVRTKA ELEKTROTEHNIKA USPJEŠNO PROVELA EU PROJEKT

Nabavljeni su suvremeni strojevi za pokretanje proizvodnje aluminijske i PVC stolarije

Ulaganjem u zelene i digitalne proizvodne tehnologije uz pomoć EU sredstava očekuje se dodatno povećanje proizvodnje, prodaje i izvoza te stvaranje novih radnih mjesta u Križevcima.

Tvrtka ELEKTROTEHNIKA d.o.o. uspješno je provela EU projekt “Jačanje konkurentnosti tvrtke ELEKTROTEHNIKA ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju” kojim je nabavila suvremene strojeve za pokretanje proizvodnje aluminijske i PVC stolarije te proizvodnju namještaja od drveta i mediapana na adresi Nikole Tesle 16, Križevci.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program: Konkurentnost i Kohezija 2014. – 2020. Ukupna vrijednost projekta je 1.220.501,70 EUR, od čega je iznos EU potpore 327.857,79 EUR.

Projektom koji se provodio 2 godine financirane su automatizirane linije za proizvodnju aluminijske, PVC stolarije, namještaja od drveta i mediapana te digitalizacija poslovanja nabavom novih softvera za upravljanje proizvodnjom i dizajn te nabavom informatičke opreme.

Poduzeće Elektrotehnika utemeljeno je 1975. godine kao metalski obrt, jedan od prvih u tadašnjoj Jugoslaviji. U proteklim godinama poduzeće Elektrotehnika d.o.o. eksponencijalno je napredovalo i izraslo u renomiranu i pouzdanu tvrtku.

Proizvodnja u poduzeću Elektrotehnika d.o.o. odvija se na najmodernijim CNC strojevima i uređajima sa stručnim kadrom za projektiranje, čime se osigurava najviša razina kvalitete proizvoda.

Uvođenjem suvremenih proizvodnih linija nabavljenih putem EU projekta u proizvodni proces, proizvodni kapaciteti tvrtke čine:

·       godišnji kapacitet proizvodnje 27.300 komada aluminijskih vrata i prozora

·       godišnji kapacitet proizvodnje 41.600 komada PVC vrata i prozora

·       20.800 elemenata namještaja na godišnjoj razini

Važno je istaknuti i da navedene linije imaju kompletno digitaliziranu tehniku proizvodnje koja uključuju automatizirano rezanje, obradu rubova i ostale procese proizvodnje te trenutno predstavljaju najsofisticiraniju opremu te vrste koja je dostupna na tržištu.

Ulaganjem u zelene i digitalne proizvodne tehnologije uz pomoć EU sredstava očekuje se dodatno povećanje proizvodnje, prodaje i izvoza te stvaranje novih radnih mjesta u Križevcima.

Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost tvrtke Elektrotehnika d.o.o.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

NOVI PODACI O BDP-U PO STANOVNIKU OTKRILI BOLNU ISTINU

Hrvatska se razvija duplo brže od naše županije. Gdje smo zapeli?

U TEŠKOJ PROMETNOJ NESREĆI OZLIJEĐENE DVIJE OSOBE

FOTO/VIDEO: Mladi vozač kombija izazvao težak frontalni sudar Audija i Škode

DINO, MARIO I GORdan OTKRILI SU NAM DETALJE

VIDEO Na zgradi HEP-a sutra će osvanuti impresivan grafit

DOJAVA O POŽARU U TRGOVAČKOM CENTRU

UPRAVO Panika u Eurospinu

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U KLOŠTRU PODRAVSKOM

FOTO/VIDEO: Mladi se vozač (19) Golfom zakucao u drvenu banderu. Prizor je šokantan

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Teška prometna nesreća na Podravskoj magistrali, muškarac prevezen u bolnicu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati