Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PROBLEMI SA SMEĆEM U SREDIŠTU SELA

Načelnik je odvoz obećao još prije dva mjeseca

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Mještani Sesveta Ludbreških požalili su nam se na smeće koje se nalazi u središtu sela, točnije kod društvenog doma i autobusnog stajališta. Kako su nam ispričali, riječ je o stvarima koje su tu dovezene nakon čišćenja kuće koja se prodavala i svo smeće, umjesto da se odveze na smetlište, dovezli su kod Društvenog doma.

– To nemre tak biti, tu djeca idu u školu. Načelnik priča kak se smeće bude maknulo, a i dalje je tu – priča nam Josip Horvat. Sve je započelo donošenjem greda, zatim i komadima namještaja.
– Kad su dovezli smeće, onda su došli romi i svo smeće raskopali i razbacali po polju. Njima je potrebno nešto za grijanje, pa su došli vidjeti kaj ima ovdje – govori Božo koji živi odmah do Društvenog doma.

Kontaktirali smo načelnika Općine Sveti Đurđ Josipa Janyja koji nam je rekao kako je postupak odvoza u procesu. – Obavijestili smo Čistoću Varaždin. Naručili smo da se odveze smeće te bi u skorije vrijeme Čistoća trebala očistiti. Mi više ne možemo ništa – zaključuje načelnik Josip Jany.

FOTO: Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Potvrđena optužnica protiv poznatog poljoprivrednika Dragutina Čižmaka

Ambasador: “Motiv tog čovjeka je prijetnja i da me ponizi pred selom”

POVLAČENJE IZ PRODAJE

Poznati trgovački lanac moli sve kupce ove popularne namirnice da se jave na prodajno mjesto

Izvještaj zavoda za zapošljavanje

Novi rekordni minimum ljudi u potrazi za poslom u našoj županiji


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati