Najbolji Đurđevčani Peski i Picok ispred Novog Virja

Sportski ribiči iz Đelekovca u nedjelju održali su svoj tradicionalni Kup Tijelova. Na natjecanju održanom na klupskom jezeru Betonara natjecalo se 11 klubova među kojima su najbolje bile ekipe iz Đurđevca. Prvo mjesto osvojili su Peski, drugo mjesto pripalo je Picoku, a treći su bili ribiči iz Drave iz Novog Virja. Po sektorima, u sektoru A najbolji je bio Ivica Vrabec (Peski Đurđevac) ispred Rikarda Vintera (Štuka Torčec) i Barice Patačko (Picok Đurđevac).

U sektoru B najbolji je bio Mario Sabolić iz Drave iz Novog Virja ispred Ivana Bartolića (Drava Hlebine) i Branimira Dolenca (Smuđ Legrad). U C sektoru prvo mjesto osvojio je Ivan Vedrić (Šaran Molve), drugi je bio Saša Vrabec (Peski Đurđevac), a treći Božo Sobočanec (Picok Đurđevac). Proteklih je dana u ŠRK-u Đelekovec bilo vrlo dinamično. Na Dan državnosti 30. svibnja održano je klupsko natjecanje seniora i juniora na kojem je nastupilo 19 natjecatelja. Prvo mjesto osvojio je tajnik kluba Krešo Kadija ispred Slavka Vadle i Martina Vuljaka.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI