Najbolji lovci iz Ludbrega, Molva i Sv. Petra Čvrsteca

Lovačko društvo Fazan iz Ruševca organiziralo je Kup grada Križevaca u gađanju letećih meta, kao još jedno od brojnih događanja u povodu 770. rođendana Križevaca. Riječ je o natjecanju koje se održava gotovo 20 godina, a ove je godine okupilo velik broj natjecatelja. Kao najbolja ekipa pokazala se ona iz Ludbrega koja je spomenuti Kup na kraju i osvojila. Iza njih našli su se lovci iz Molva, a dok je treće mjesto pripalo natjecateljima iz Svetog Petra Čvrsteca.

– Bilo je sveukupno 38 ekipa. Posjetili su nas natjecatelji iz Zagrebačke, Varaždinske, Međimurske, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke županije i Grada Zagreba. Pucalo se na dvije streljane. Na jednoj se pucalo pojedinačno, dok je ekipno natjecanje bilo na na drugoj – rekao je predsjednik Lovačkog društva Fazan Tibor Balint.

– Poslužilo nas je lijepo vrijeme, a bilo je i dosta okupljenih zainteresiranih posjetitelja, što posebno veseli, pogotovo nakon ukidanja epidemioloških mjera – zaključuje Balint.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI