Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
POSTALI EKO ŠKOLA

Najveća osnovna škola u županiji dobila zelenu zastavu

Podizanjem zelene zastave ispred OŠ „Braća Radić“ u Koprivnici ove srijede, okončan je proces dobivanja statusa Eko-škole. Svečanim programom kojeg su pripremili učenici i nastavnici obilježen je ovaj izniman događaj. Ravnatelj škole Krešo Grgac zahvalio se prvenstveno nastavnicima koji su uložili veli rad i trud svih proteklih godina kroz niz različitih aktivnosti, kao i cijelom osoblju škole, učenicima i njihovim roditeljima.

„Odgoj i obrazovanje najmlađih generacija od presudne je važnosti za održivi razvoj i mi odrasli moramo sve učiniti da donosimo dobre odluke i svojim primjerom pokazujemo kakvu budućnost želimo“, kazao je ravnatelj Grgac te zaključio kako svi možemo biti sretni što živimo u gradu Koprivnici koji vodi brigu o zelenoj tranziciji i ljepšem okolišu.

Svečanosti su prisustvovali i ostali ravnatelji koprivničkih osnovnih škola te predstavnici tvrtke Komunalac koji su iskoristili priliku da zajedno razgledaju školski eko-park.

FOTO Grad Koprivnica

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OČEVID U TIJEKU

Sudarila se dva auta, Honda sletjela u polje kukuruza

PRIPREMA SE NATJEČAJ ZA OBNOVU ULICE KOJA KOLODVOR SPAJA S CENTROM GRADA

Dvosmjerna Starčevićeva s rotorom u dvije faze, novo ruho dobit će i Ivanjska

OLUJNO NEVRIJEME NAPRAVILO VELIKU ŠTETU

Župan donio Odluku o proglašenju prirodne nepogode tuča na području tri općine


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati