Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Nakon pola stoljeća promijenili ime: Umjesto Radija Križevci – Prigorski radio

Radio Križevci nakon 50 godina promijenio je naziv u Prigorski radio. Osvježenje je to koje je krenulo s novom godinom, a pokraj imena, promjena je i u voditeljskom kadru. Dosadašnjoj ekipi pridružio se poznati dugogodišnji koprivnički radijski voditelj Bojan Horvat.

Dodajmo kako je ova promjena na najstarijem gradskom mediju došla nakon što je prije nekoliko mjeseci Grad Križevci postao većinski vlasnik sa 75 posto udjela, a na direktorsko mjesto sjeo poznati križevački poduzetnik Željko Picig, čiji je vlasnički udio oko 10 posto. Promjena je uslijedila i na samom portalu radija, koji se od sada nalazi na domeni prigorskiradio.hr te je redizajniran.

Spomenimo kako ovaj novitet u gradskom mediju nije baš najbolje sjeo nekim slušateljima, tim više što radio ima koncesiju za područje grada Križevaca do 2025. godine, a o promjeni imena u kojem se izbacio naziv grada nije bilo riječi ni na Gradskom vijeću, na kojem se, doduše, odlučivalo o kupnji udjela Radija, za što je bilo utrošeno gotovo pola milijuna kuna proračunskog novca. Međutim, iz Grada su se u međuvremenu oglasili kako su s promjenom imena bili upoznati još sredinom prosinca te kako  u tome ne vide nikakav problem, nadodavši kako se ne misle miješati u uređivačku politiku radija.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ovaj čovjek velikog srca jedan je od rekordera po broju dobrovoljnih davanja krvi

FOTO Ivan (64): Koljena su mi se potrošila od puno seksa!

GARDENOLO SPIDER

FOTO Najveća pitomačka kompanija osnovala tvrtku – kćer

NAJDUGOVJEČNIJE NATJECANJE U HRVATSKOJ

FOTO Tiki i Fajt kraljevi Šoderice, Česi i Ketiš upecali štuku od 83 centimetra

s 25 na 10 eura, nije loše

FOTO Rešo na popustu za ratnog veterana

PREDSTAVLJA OPASNOST

Državni inspektorat ima obavijest za roditelje čija djeca imaju ovu igračku

USKORO JOŠ JEDNA, ALI OVAJ PUT RETRO REKLAMA

VIDEO Što to dva mladića upravo oslikavaju na Podravkinim silosima?

Upišite pojam koji želite pretraživati