Napokon radovi Koprivničkom Ivancu: Počela obnova Koprivničke ulice

Radovi na obnovi cijelog kolnika u južnom dijelu Koprivničke ulice u Koprivničkom Ivancu, od granice s Gradom Koprivnicom do crkve sv. Ivana Krstitelja, ukupne dužine 1060 metara, počeli su u srijedu. Izvođač radova je poduzeće Pavlic-Asfalt-Beton d.o.o. iz Donjeg Kraljevca, a ukupna vrijednost radova iznosi gotovo 700 tisuća kuna. Od ukupne vrijednosti radova, Županijska uprava za ceste Koprivničko-križevačke županije sufinancira 80 posto, dok Općina Koprivnički Ivanec sufinancira 20 posto, odnosno nešto više od 100 tisuća kuna.

– Provedba ovog projekta jedan je od naših prioriteta, s obzirom na trenutno loše stanje naših prometnica, te molimo sve mještane naše općine, a posebno stanovnike Koprivničke ulice u Koprivničkom Ivancu, da imaju strpljenja dok se radovi ne završe, a sve radi ljepšeg, boljeg i nadasve sigurnijeg izgleda naše općine – poručili su iz Općine Koprivnički Ivanec.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI