Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
luda noćna vožnja skupo ga je koštala

Napušeni Ivan divljao u BMW-u, društvo mu pravilo pet natiskanih prijatelja

Ivan (22) sa šireg koprivničkog područja morat će platiti 1380 eura novčane kazne zato što se jedne noći vozikao pod utjecajem droge i to po suprotnoj strani ceste, ali i zbog toga što se s njim u autu vozilo još pet osoba, jedna više od dozvoljenog broja. Sve je te prekršaje počinio još u rujnu 2021. godine, vozeći se u BMW-u s prijateljima oko jedan sati u noći, kada ga je policija uhvatila na djelu.

Policija je utvrdila kako je mladić vozio pod utjecajem marihuane, odnosno testerom mu je u organizmu utvrđena prisutnost THC-a, dok je dodatno vađenje krvi i urina zbog analize na prisutnost droga odbio. Valja nadodati kako je mladić i otprije poznat policiji, budući da je već bio prekršajno kažnjavan. Zbog vožnje pod utjecajem droge propisana mu je novčana kazna od 1320 eura, čemu se pribrajaju još dva prekršaja, vožnja prometnicom namijenjenom za vozila iz suprotnog smjera te prijevoz jedne osobe više nego što je upisano u prometnu dozvolu.

Za oba će prekršaja morati platiti po 30 eura. No, ako uplati sveukupno 920 eura u roku tri mjeseca, što iznosi dvije trećine kazne, kazna će se smatrati otplaćenom. Također, izrečena mu je zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije u roku od dva mjeseca, a dužan je i platiti 20 eura troškova postupka.

FOTO: ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

NASJELA NA PRIJEVARU

Umirovljenica “doktoru” s Facebooka na račun uplatila 29 tisuća eura

OZLIJEĐEN JE

FOTO Vozač se autom zabio u policajca na motociklu

POTRAGA SE NASTAVLJA

FOTO Nestala starija žena, traži je stotinjak ljudi, u potragu uključeni i naši HGSS-ovci

TRAGOVA NASILNE SMRTI NEMA

Umirovljenik (74) upao u potok dubine jedan metar. Utopio se

podravski na mjestu događaja

FOTO Težak sudar dvaju vozila, jedna osoba ozlijeđena

VELIKA TRAGEDIJA

Traktor priklještio nesretnog poljoprivrednika, preminuo je na mjestu događaja

Upišite pojam koji želite pretraživati