Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Naša županija ima najbolju strukovnu školu u zemlji i najboljeg učenika

Đurđevačka Strukovna škola najbolja je škola u zemlji koja izvodi obrtničke obrazovne programe. Antonelo Horvat, učenik smjera Kuhar u križevačkoj Srednjoj školi I. Seljanca, najbolji je učenik u Hrvatskoj!

I naša škola i učenik primili su protekli tjedan najvažnije državne nagrade „Šegrt Hlapić“ u povodu Dana Hrvatske obrtničke komore, na svečanoj Akademiji održanoj u City Plazi u Zagrebu. Na Akademiji su nagrade uručene i  najzaslužnijim obrtnicama i obrtnicima – najviša Priznanja Hrvatske obrtničke komore. Također, promovirani su i novi majstori i majstorice.

– Nagradu „Šegrt Hlapić“ dodjeljuje Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja najboljoj školi – izvođaču obrazovnih programa za vezane obrte, a ove godine dobila ju je Strukovna škola Đurđevac na prijedlog Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije – naveli su iz Obrtničke komore koprivničko-križevačke te dodali kako je nagradu primio ravnatelj Darko Špoljar, a uručio mu ravnatelj Uprave za industriju, poduzetništvo i obrt Zvonimir Novak.

– Nagradu za učenika godine dobio je Antonelo Horvat, koji se obrazuje za zanimanje kuhar u jedinstvenom modelu obrazovanja, također na prijedlog Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije. U pratnji učenika bili su ravnateljica škole Gordana Juran-Ratković i mentor Mišel Doskočil – navode iz Komore i dodaju kako su Akademiji, uz predstavnike škola, prisustvovale i predstavnice Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Marinela Bašić i Azra Magdić.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

posljedica poplava

FOTO/VIDEO Kod Botova uklanjaju vagone koje je uništila Drava u nedavnoj poplavi

FOTO/VIDEO Otvoren skate park, ljubitelji adrenalina natječu se u izvođenju vratolomija

ISKUSTVO PACIJENTA

FOTO Tomo je operirao srce, kuk, bruh i koljeno: “Pomalo pijem domaće vino, a na zemlji radim od pete godine”

NAIVA U FOKUSU

FOTO Slikari preuzeli ključeve grada, počeli 30-ti Podravski motivi

Sakupljanje žira

Hrvatske šume imaju obavijest za sve građane koji žele dodatno zaraditi

Završili u kanalu

Dvije osobe teško ozlijeđene u padu s motocikla

Upišite pojam koji želite pretraživati