Naše ekipe plasirale se na kup Hrvatske, Torčanci opet prvaci!

Natjecanje 3.zone (Varaždinska, Međimurska i Koprivničko-križevačka županija) u ribolovu udicom na plovakodržano je na jezeru Stara Mura Žabnik i Selnica u Međimurju u organizaciji ŠRS Međimurske županije. Natjecanje je održano u kategorijama seniora, seniorki, juniora i  juniorki. U kategoriji seniora u konkurenciji 18. ekipa prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Štuka Colmic Torčec, 2. mjesto ŠRD Klen Sv. Marija i treće ŠRD Linjak Palovec. Od županijskih klubova nastupila je ekipa ŠRK Karas Kuzminec koja je osvojila peto mjesto, ŠRK Đelekovec 13. mjesto i ŠRK Smuđ Legrad 18. mjesto.

U kategoriji juniora u konkurenciji osam ekipa prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRD Diver Ljubešćica, drugo ŠRK Štuka – Colmic Torčec i treće mjesto ŠRD Klen – Colmic Sveta Marija. U kategoriji seniorki ekipa ŠRK-a Koprivnica osvojila je peto mjesto, a sedmo ekipa ŠRK Picok Đurđevac te su se obje ekipe plasirale na kup Hrvatske, kao i seniori te juniori, ekipa iz Torčeca U kategoriji juniorki ekipa ŠRK-a Podravka plasirala se na kup Hrvatske. (Ribolov Koprivnica).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI