Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Naši šahisti sjajni u Crikvenici u finalu kadetskih liga

U Crikvenici je nedavno održano ekipno finale kadetskih liga u šahu za 2022. godinu, a nastupilo je osam najboljih ekipa u muškoj i sedam ekipa u ženskoj konkurenciji. Turnir se obračunavao za međunarodnu i nacionalnu šahovsku rejting-listu.

Muška ekipa ŠŠK-a Koprivnica osvojila je treće mjesto s osvojenih 10 bodova iz sedam partija (pet pobjeda i dva poraza). Prvak Hrvatske je ekipa iz Kaštel Novog (12 bodova), a druga je bila ekipa Stridona iz Štrigove (11 bodova).

Za koprivničku ekipu nastupili su Matej Zadro, Jan Horčička, Emanuel Bunić i Ivan Martić, a koprivnički šahist Emanuel Bunić proglašen je najboljim igračem turnira na trećoj ploči. U ženskoj konkurenciji najveće iznenađenje turnira osvajanjem prvog mjesta ostvarila je ekipa ŠK-a Tomislav-Goran iz Svetog Ivana Žabna, dok je druga bila ekipa ŠK Konaki – KŽM iz Novog Virja. Treća je bila ekipa ŠK-a Crikvenica.

Za ekipu Tomislav-Gorana iz Svetog Žabna nastupile su Helena Domislović, Laura Lukinović, Lana Car i Ivana Emili Turkalj. Petra Karij iz ekipe ŠK Konaki-KŽM bila je najbolja igračica turnira na trećoj ploči, a Ivana Emili Turkalj iz ekipe ŠK Tomislav-Goran najbolja igračica na četvrtoj ploči.

FOTO: ŠŠK Koprivnica

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI