Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Nastavaljaju se ulaganja: Asfaltiralo se u Severovcima i Grkinama

Ovaj tjedan završeni su asfalterski radovi na području đurđevačkih prigradskih naselja Grkine i Severovci gdje je ukupno asfaltirano oko 2 km puteva.

U Severovcima je nastavak na prošlogodišnje radove, a cilj je da se asfaltiraju odvojci  u predjelima naselja gdje do sad nije bilo asfalta a, gdje se nalazi veći broj kućanstava. Radovi su već krenuli i u predjelu Boričec na području Suhe Katalene, a nakon asfalitiranja toga predjela kreće asfaltiranje i predjela Borik, također u Suhoj Kataleni.

– Ovo je samo nastavak ulaganja u komunalnu infrastrukturu na području prigradskih naselje. Osim male komunalne infrastrukture na našem području su u tijeku i veliki radovi na Aglomeraciji koji obuhvaćaju radove na postavi sustava vodovoda, odvodnje i plinifikaciji naselja. Ovi projekti i ulaganja su zapravo potvrda koliko Grad brine o svojim prigradskim naseljima, a visina ulaganja i mali broj žitelja nisu zapreka za ujednačavanje uvjeta života svih stanovnika na našem području- rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI