Natjecali se u lovnom streljaštvu

Županijska udruga lovaca Panonija na streljani u Koprivnici organizirala je županijsko natjecanje u lovnom streljaštvu koje je i jedno od izlučnih na kojem se odabire šest najboljih strijelaca koji će predstavljati našu županiju na državnom natjecanju.

Na natjecanje se prijavilo ukupno sedam ekipa, dva pojedinca te jedna ekipa žena koje su sudjelovale revijalno. Održano je natjecanje u disciplini trap, dok je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta bilo nemoguće održati parkur pa je on odgođen i prijavljene ekipe naknadno će biti obaviještene o novom terminu.

Postignuti rezultati na trapu i parkuru se zbrajaju te određuju najbolje ekipe i pojedince. – U našoj županiji imamo nekoliko aktivnih lovkinja koje se ujedno bave i lovnim streljaštvom te redovno sudjeluju na međudruštvenim natjecanjima kako u županiji, tako i izvan nje.

Cilj nam je poticati i nagraditi žene u lovstvu da aktivno i u što većem broju sudjeluju na natjecanjima. S obzirom na broj prijavljenih žena koje su u procesu polaganja lovačkog ispita, vjerujemo da će se neke od njih pronaći u lovnom streljaštvu – kaže Nevenko Jakopović, predsjednik Županijske udruge lovaca Panonija koji je u znak zahvale zajedno s voditeljem lovnog streljaštva Mladenom Kolarekom lovkinjama uručio zlatne medalje te ih pozvao da i dalje sudjeluju na natjecanjima.

Foto: Ustupio Nevenko Jakopović

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI