Natjecanje: Slobodan Graber imao najmirniju ruku

Lovačka udruga Jelen iz Podravskih Sesveta organizirala je natjecanje u gađanju glinenih golubova koje je okupilo 200 lovaca iz 21 lovačke udruge iz naše i susjednih županija. Ekipno prvo mjesto osvojila je Bilogora iz Kapele, drugo Fazan iz Molva te treće Lisica iz Hlebina.

U desetkama prvo mjesto osvojio je Slobodan Graber (Lisica Hlebine), drugo Željko Fičko (Jelen Podravske Sesvete) te treće Kristijan Kovačić (Fazan Molve. U zračnoj pušci prvo mjesto osvojio je Damir Kovačić, drugo Darko Golubić te treće Željko Fičko. Najuspješnije lovkinje bile su Martina Hirjanić i Vedrana Češnjaj, a veliki pehar za fair play osvojio je Robert Kolarić.

– Pehare, medalje i ostale vrijedne darove za najbolje ekipe i pojedince osigurala je Općina Podravske Sesvete. Za sve smo pripremili i vrhunsko jelo i pilo domaćih majstora kulinarskog zanata, a zbog velikog broja sudionika natjecanje je trajalo od ranog jutra pa do sumraka – kaže Marijan Vlašić, predsjednik Lovačke udruge Jelen.

FOTO Stjepan Jagić

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI