Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PROMJENA NA KLUPI

Nenad Smiljanec novi trener rukometašica Đurđevca

Nenad Smiljanec novi je trener rukometašica Đurđevca. Nakon završetka sezone u Drugoj hrvatskoj ligi Sjever Uprava i Mato Matijević su sporazumno prekinuli suradnju, a sad je odlučeno da Smiljanec ponovno preuzme seniorsku ekipu.

– Glavni cilj nam je stabilizirati ekipu. To podrazumijeva uklapanje mladih nada do 15 godina u seniorsku ekipu kako bi ponovno okosnicu činile igračice ponikle u klubu. Vjerujem da ćemo opet uspjeti u tome i da će i ovaj novi izazov biti odrađen na željeni način – kaže Nenad Smiljanec.

Od malih nogu Smiljanec je vezan uz sport, a paralelno je igrao nogomet i rukomet. Nakon igračke karijere krenuo je u trenerske vode i bio je je na klupi virovitičkog Tvina, Pitomače i Đurđevca, pomoćni trener seniorki i koordinator Škole rukometa i trener mlađih dobnih selekcija u Podravka Vegeti, a trenirao je i rukometaše Koprivnice. S Podravkom u kojoj je bio osam godina ostvario je brojne velike uspjehe, a s mladim nadama je osvajao medalje na prvenstvima Hrvatske. Bio je i izbornik mlađih kadetkinja, kadetkinja i juniorki Hrvatske, a s kadetskom reprezentacijom osvojio je peto mjesto na Europskom prvenstvu. Suautor je nekoliko znanstvenih i stručnih radova, a uz poslovne i sportske obaveze, uspješno je položio i ispit za najvišu razinu licence za rukometne trenere, EHF master coach.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

jaka provjera pred put u austriju

FOTO Jelić Balta se raspucao protiv BiH viceprvaka, Zrinjski, ipak, ostao neporažen

veliki popusti za članove kluba

Na Dinamo i Hajduk za 20 eura. Slaven osjetno digao cijene ulaznica, no sve s jednim ciljem…

tek mu je 21 godina

Slaven potpisuje veznjaka Hajduka! Ne tako davno bio je na listi 60 najvećih svjetskih talenata


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati