Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
i to se događa...

NEVJEROJATNO: Gorivo mu iz prikolice iscurilo na cestu, to izazvalo dvije prometne u dvije minute

Prekjučer, 3. travnja oko 12 sati na cesti nedaleko Sapca, na području Brodsko-posavske županije, dogodile su se dvije prometne nesreće i to u samo dvije minute! – Obavljenim očevidom je utvrđeno da je 26-godišnjak upravljao s automobilom i prikolicom u kojoj se nalazio plastični spremnik s gorivom, a koji je u jednom trenutku napukao, zbog čega je curilo gorivo iz njega. Navedeno gorivo je u doticaju sa kišom učinilo kolnik klizavim zbog čega su se dogodile prometne nesreće, stoji u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske.

Prva nesreća se dogodila oko 11:55 sati. Naime, 69-godišnjak je automobilom u kojem se nalazila i 71-godišnjakinja započeo pretjecati vozilo ispred sebe pri čemu je izgubio nadzor nad vozilom, te je desnim bočnim dijelom automobila udario u lijevi bočni dio teretnog automobila kojeg je pretjecao uslijed čega je u zanošenju sletio u odvodni kanal.

Druga se nesreća dogodila oko 11:57 sati u blizini Sapca, 46-godišnjakinja je prilikom smanjivanja brzine kretanja svoga vozila, a zbog kolone ispred sebe izgubila nadzor nad vozilom, nakon čega je sletjela u odvodni kanal.

S obzirom da je kolnik bio djelomično prekriven gorivom, pozvani su djelatnici za održavanje cesta koji su sanirali onečišćenje kolnika. Policijski službenici protiv 26-godišnjaka podnose obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, navode iz PU brodsko-posavske.

FOTO: PU brodsko-posavska

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

cesta uz ulicu stiska noćna je mora za vozače

“Već pola godine umjesto po asfaltu, mi se vozimo po šodru i uništavamo svoje aute”

kloštar podravski kreće u realizaciju vrijedne investicije

Pavlović: Gradit će se dom za starije i nemoćne za 120 korisnika

u 40 godina promijenio samo gume

FOTO Milan svoj pony vozi 40 godina: “Ne bih ga mijenjao nizašto, a za novi niti nemam novac”

Europski tjedan upoznavanja groblja u Koprivnici

Prošećite grobljem i upoznajte povijest našeg grada

ZAVRŠIO JE U BOLNICI

Vozač “pod parom” vrludao cestom i zabio se u parkirani traktor

apsolutni rekorder

Biciklist u Koprivnici napuhao 4,90 promila


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati