Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Nada i Ivan proslavili zlatni pir

“Ni danas ne možemo jedno bez drugog”

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Nada (66) i Ivan (73) Golubić iz Podravskih Sesveta u društvu obitelji proslavili su 50. godišnjicu braka. Iako su oboje iz Podravskih Sesveta, upoznali su se tek u mladosti. i to na zabavi.

– Oboje bez razmišljanja kažemo da je to bila ljubav na prvi pogled, a ni danas ne možemo jedno bez drugog. Svirali su legendarni Lengeri, a kad sam ušao u salu odmah sam spazio Nadu i rekao sam sebi da mora biti moja. Pozvao sam je na ples, a kako se i ona odmah zaljubila u mene, nakon tri mjeseca smo se vjenčali – kaže Ivan Golubić.

Zajedničkih 50 godina, ističu Nada i Ivan, brzo je prošlo i ponosni su što ih i danas veže ljubav. Bez obzira na nedaće koje nosi život, složno kažu da ne bi ništa mijenjali.

-Kao i u svakom braku bilo je trzavica, ali smo se uvijek međusobno poštivali i imali razumijevanja jedan prema drugom. To je i jedini pravi recept za uspješan brak. Danas mladi nemaju toliko strpljenja i razumijevanja pa se zato sve više parova razvodi – kaže Nada Golubić.

Najviše su ponosni na kćer Melitu i sina Danijela, a unuci Arijana i Matej njihovo su najveće bogatstvo. S njima živi sin Danijel i njegova obitelj, a često im u posjetu dolazi i kći Melita pa im društva ne nedostaje. – Zdravlje nas solidno služi za naše godine. Ivan je prije deset godina imao srčani udar, ali se sad pridržava svih naputaka liječnika pa se dobro drži. I dalje smo vezani uz poljoprivredu kojom smo podigli našu obitelj na noge pa nam dani brzo prolaze i imamo sve što nam treba – zaključila je Nada Golubić.

FOTO: Danijel Golubić

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI