Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

NK Koprivnica: Afirmirali mlade, ostali u ligi, samo da im je trener…

Tomislav Zalar, predsjednik NK-a Koprivnica, proteklu sezonu Treće HNL u kojoj su izborili opstanak u ligi i osvojili prvo mjesto u play outu za ostanak te sveukupno sedmo mjesto na ljestvici trećeligaša, zaključuje vrlo uspješnom.

– Cilj je ispunjen, ostali smo u ligi. Na početku sezone postavili smo si kao cilj plasman među prvih šest momčadi, iako smo znali da to baš i ne možemo ostvariti. Na kraju smo završili sedmi, prvi u ligi za opstanak što je za nas jako dobro – rekao je predsjednik Zalar.

Ono što muči NK Koprivnica je to da nemaju trenera. Poznato je kako će Marijo Dodik od sljedeće sezone biti trener juniora Slavena i zbog toga je nakon vrlo kratkog staža u Koprivnici morao napustiti njihovu klupu. Uostalom, on je stožerni trener škole nogometa Slavena, tako da njegova takva odluka uopće ne čudi. Predsjednik Koprivnice Tomo Zalar istaknuo je suradnju sa Slavenom, koja je već tradicionalna, odličnom, no, istaknuo je kako je ova Koprivnica napravila zaokret u odnosu od dosadašnjih koje su kompletno ovisile o Slavenu.

– Našu jezgru činit će 13-14 naših vlastitih igrača, 3-4 juniora Slavena i 3-4 naša juniora i to će biti to. Što se suradnje sa Slavenom tiče, mislim da mogu biti zadovoljan. Sve što nam je Slaven dao, to smo razvili i vratili im na pripreme. Tako su sada sa Slavenom na pripremama Vujić i Domović, osim Haračija koji je ušao u završnicu reality showa tako da će preskočiti pripreme sa Farmaceutima – zaključio je predsjednik NK-a Koprivnica Tomislav Zalar.

FOTO Podravski list

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

razglednica iz seefelda u kojem se pripremaju slavenaši

FOTO Bajkovito olimpijsko mjesto ima duplo više kreveta nego mještana, najvišu ICE željezničku stanicu na svijetu i prirodu od koje zastaje dah

PODRAVAC NAPUSTILI VRBANČIĆ I DUBROVIN

U Virje se vratili se Arap i Šokec, došli Horvat i Busija, za novim pojačanjima se traga

U KOPRIVNICI 20 GODINA DJELUJE ODBOJKAŠKI KLUB KOJI DANAS BROJI 60-AK ČLANOVA

Kovačević: Veseli interes za sport, ali ne i loše stanje te nebriga o vanjskim terenima


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati