Novi natječaj za kratku priču, tema je “pravda i nepravda”

Knjižnica i čitaonica Fran Galović Koprivnica objavila je novi tradicionalni godišnji natječaj za najbolju kratku priču, a traje sve do 31. kolovoza 2022. Ove godine tema je Pravda i nepravda. 

Radnja priče treba biti smještena u grad Koprivnicu, na koprivničke ulice i u koprivničke kvartove. Cilj je natječaja potaknuti kreativnost u području literarnog stvaralaštva, ali i promovirati Koprivnicu na inovativan način – poručili su iz Knjižnice te dodali kako se detaljnije upute i kriteriji natječaja mogu vidjeti na mrežnoj stranici Knjižnice i čitaonice.

– Ovogodišnji natječaj organizator posvećuje profesorici Nini Tadić, dosadašnjoj članici povjerenstva za izbor najbolje priče i jednoj od začetnica ovog natječaja. Njezin odlazak u proljeće ove godine također je nepravda, jer je preminula prerano, u srednjim godinama i od teške bolesti – rekli su iz Knjižnice.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI