Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PILI SU BEZALKOHOLNA PIĆA

Novi slučajevi trovanja, hospitalizirane dvije mlađe osobe

Ministar zdravstva Vili Beroš za Jutarnji list je potvrdio kako su se, uz pacijenta u Rijeci, koji je nakon konzumiranja napitka u kafiću, pretrpio oštećenje jednjaka i želuca, i u Zagrebu pojavila dva sumnjiva slučaja.

– U KBC-u Zagreb se na opservaciji nalaze dvije mlađe osobe. U stalnom sam kontaktu s bolnicom i zasad se može reći da su stabilno i izvan životne opasnosti – kazao je Beroš. Dodaje kako su na raspolaganju svim institucijama.

– Odmah po saznanju bilo kakvih novih informacija, javnost će biti obaviještena kako ne bi bilo još neželjenih slučajeva – izjavio je ministar.

Inače, staklena bočica, koja je bila sporna u Rijeci, punjena je u Austriji, dok je ova u Zagrebu plastična i punjena je u Zagrebu.

Ivan Gornik, šef Hitne na Rebru potvrdio je za Jutarnji je kazao kako je jedna od zaprimljenih osoba muškarac mlađe životne dobi koji ima ozljede usta i jednjaka.

– Na opservaciji je, stabilno je, ozljede se ne čine jako teške, a nakon obrade će se znati više, hoće li ostati na bolničkom liječenju ili će biti otpušten na kućnu njegu – kaže Gornik.

Na pitanje je li točna informacija da je muškarac kazao kako je pio Coca Colu, Gornik kaže da je tako kazao liječnicima na prijemu. Policija i sanitarni inspektori iz Državnog inspektorata već su na terenu. Naime, odmah nakon događaja pozvana je policija koja je izašla na teren, te su oni pozvali sanitarne inspektore.

Iz PU zagrebačke su tijekom večeri za Jutarnji list potvrdili dojavu.

– Danas oko 15 sati smo zaprimili dojavu od medicinske ustanove u Zagrebu da im je pristigao pacijent sa ozljedom ždrijela. A u razgovoru s medicinskim osobljem je pacijent pritom naveo da je netom prije konzumirao bezalkoholno piće – rekli su iz zagrebačke policije.

Navodno je riječ o Coca-coli. Ako se pronađu boca i ostaci pića, bit će poslani na vještačenje kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su prethodile ozljedi ždrijela. A najvjerojatnije će u tom slučaju biti izuzeti i svi proizvodi iz navedene linije te poslani na kontrolu.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ozlijeđena 22-godišnja putnica

Djevojka se autom zabila u stablo

NOVO MJESTO ZA KUPOVINU

Lidl će u Podravini graditi novu trgovinu

KONFERENCIJA KLUBA POSLOVNIH ŽENA ALFA

FOTO Poduzetnice raspravljale o svojim uspjesima u poslovnom svijetu

PROIZVODNJA KREĆE KRAJEM GODINE

FOTO/VIDEO Franičević: Naša čistilica s pogonom na vodik već sad je tražena diljem svijeta

DAN OTVORENIH VRATA STRUKOVNE ŠKOLE ĐURĐEVAC

FOTO/VIDEO Osmašima predstavili zanimanja za koja se mogu školovati

ŽUPANIJSKI FESTIVAL ŽENA IZ RURALNIH PODRUČJA

Svoje posebnosti i hobije će predstaviti 13 žena


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati