Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Primopredaja ordinacija u Molvama

Novi stomatolog i liječnica obiteljske medicine već rade punom parom

Općina Molve odnedavno ima novog stomatologa i novu liječnicu obiteljske medicine, a sada je i službeno provedena primopredaja ordinacija koje su obišli zamjenik župana Ratimir Ljubić te ravnateljica Doma zdravlja KKŽ Mirjana Hanžeković. Stomatološku ordinaciju u Molvama preuzeo je mladi liječnik David Bijelić dok je nova liječnica obiteljske medicine Ana Kamber.

Predstavnike županije ugostio je načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan koji je istaknuo da je općina financirala potrebne radove i opremanje stomatolaške ordinacije kao što je sufinancirala i godišnju naknadu u iznosu od 5.300 eura za dolazak liječnika obiteljske medicine.

-Drago nam je što smo uspjeli stvoriti standard na kojem bi mnogi pozavidjeli. Hvala našim mladim liječnicima koji su odabrali Molve kao svoju sredinu u kojoj će dalje rasti, svjesni smo koliko je teško dobiti i zadržati liječnike u današnje vrijeme. Odlično surađujemo s domom zdravlja i ravnateljicom koja je dala velik obol da se ovo realizira, a zahvale idu i županiji što je pomogla te što nas stalno ima u svojim planovima. Molve će i dalje biti vjeran partner na budućim projektima naglasio je Ivančan, a uspješan rad liječnicima poželio je i Ljubić koji je naglasio kako je ovo odličan primjer sinergije djelovanja na regionalnoj i lokalnoj razini s ciljem podizanja zdravstvene zaštite pacijenata.

-Ovo je izvrstan primjer sinergije doma zdravlja, općine i županije koji su zajedničkim snagama omogućili da mještani imaju najkvalitetniju zdravstvenu skrb. Nadam se da će liječnici ostati dulje vrijeme u ovoj općini koja uistinu nudi mnoge mogućnosti te da će srasti sa stanovništvom – istaknuo je Ljubić.

FOTO KKŽ

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

uzroci uzimani još u travnju ove godine

S tržišta se hitno povlači vrlo ukusna i popularna namirnica, a razlog je vrlo zanimljiv

TRADICIONALNO DOBAR ODAZIV

FOTO/VIDEO Brojni su došli na dobrotvorni koncert i prilogom podržali borbu protiv raka

TREĆA IZLOŽBA U KOPRIVNICI

FOTO/VIDEO Dvjestotinjak golubova, grlice, kanarinci, papige i zečevi preplavili Dom željezničara

KOPRIVNICA SE VRIJEDNE NEKRETNINE IPAK NEĆE RIJEŠITI

‘Merićeva’ zgrada ipak neće na prodaju! Još jednu građevinu u strogom centru čeka obnova

FERENČINA UOČI DOLASKA PRVAKA

‘Dinamo čeka teža utakmica nego u Kazahstanu, jer smo mi trenutno bolji od Astane’

Na stanici u Koprivnici pokupila ga je policija

Pijani putnik u vlaku fizički nasrnuo na mladu kondukterku

Upišite pojam koji želite pretraživati