Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Novigracima kante za prikupljanje plastike i papira

Prije nekoliko dana na mjesno reciklažno dvorište općine Novigrad Pdoravski stigle su kante za odvojeno prikupljanje otpada u općini. Naime, Općina Novigrad Podravski prijavila se na Javni poziv Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za sufinanciranje nabave 400 spremnika za prikupljanje otpadnog papira i kartona te 400 spremnika za prikupljanje otpadne plastike, procijenjene vrijednosti 177.000 kuna.

Fond je Općini odobrio 40 posto procijenjenih troškova, pa je Općina sredinom studenoga raspisala jednostavnu nabavu i na raspisani natječaj pristigle su tri ponude, a odabrana je najpovoljnija, tvrtke Gradatin d.o.o. iz Sesveta u iznosu 169.000 kuna. Kante su prije nekoliko dana isporučene i deponirane na mjesnom reciklažnom dvorištu, a kako ističu u Općini, slijedi posao čipiranja i evidentiranja kanti te isporuka po kućanstvima, koji dogovaraju s koprivničkim Komunalcem.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SALMONELA

U hrani za pse otkrivena opasna bakterija

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

JESTE LI ZNALI?

Popularna plava Nivea pravi je lijek za mnoge zdravstvene probleme

Jeste li znali?

Ovo je jedan od najzdravijih začina na svijetu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati