Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Novosti u Slavenu: Stižu milijuni, ‘caka’ Krstanović, Markulin blizu čelu Uprave

Igrači Slavena Belupa na zasluženom su odmoru od naporne prvoligaške sezone, a s njima i trener Zoran Zekić. Međutim, sportski direktor Zoran Zekić, kako doznajemo, baš i ne odmara jer mora rješavati kadrovsku križaljku, osigurati treneru Zekiću barem naznake rostera koji će ga dočekati na početku priprema koje se očekuju kroz tjedan dana.

Ova je tema objavljena danas u tiskanom izdanju Podravskog lista…

Svakako najvažnije pitanje je ono ostanka ili odlaska najboljeg strijelca kluba, Ivana Krstanovića koji je deset puta tresao protivničke mreže u protekloj sezoni. Koliko je zasad poznato, Krstanović još nema konkretnu ponudu drugog kluba zbog koje bi promijenio sredinu, a na stolu navodno ima ponudu Slavena koju će sportski direktor Zoran Zekić pokušati još malo „dotjerati“ dođe li druga ponuda, a s obzirom na njegove igre vrlo vjerojatno i hoće.

– Puno je upitnika i detalja o kojima treba dobro razmisliti kako bismo što bolje i spremnije ušli u novu sezonu. Bit će tu sigurno dosta novih igrača, no moram napomenuti kako nikome nismo prvi izbor. Neki će igrači sigurno kalkulirati. Pripreme nam počinju 6. lipnja, a igračke križaljke će se rješavati „u hodu“,  međutim, to je nije samo naša sudbina, to je tako u mnogim klubovima. Želio bih imati jasniju sliku, no to neće biti moguće. Nije to kukanje, no nije baš lako – rekao je Zekić nakon utakmice u zadnjem kolu kod Istre.

Klub će u svakom slučaju dobiti sigurnih 3,5 milijuna kuna od TV prava nakon što je potpisan megaugovor između HNS-a i HT-a težak 280 milijuna kuna na četiri godine. Svaki će prvoligaš dobiti navedeni iznos za sljedeću sezonu, a ovisno o plasmanu novčana nagrada može se kretati od 4,86 milijuna za zadnje do 9,3 milijuna kuna za prvo mjesto na kraju sezone. Također, klub koji ispadne dobit će novčanu pomoć od milijun kuna.

S obzirom na odlazak Hrvoja Kolarića s čela glavnog sponzora kluba Belupa i činjenicu da mu ističe mandat i na mjestu predsjednika uprave NK-a Slaven – posljednjih tjedana dogovaralo se i tko će biti njegov nasljednik. Belupov novi direktor, kad bude imenovan, sigurno neće na čelo Uprave Slavena, a to bi mjesto, doznajemo iz nekoliko izvora, trebao preuzeti aktualni dopredsjednik i član Izvršnog odbora HNS-a Robert Markulin.

On o tome nije htio govoriti, tek nas uputio da pitanja o klubu uputimo još uvijek aktualnom predsjedniku uprave Hrvoju Kolariću. A njemu mandat istječe sredinom srpnja. Nova sezona zbog zimskog svjetskog prvenstva počinje ranije nego obično, 16. srpnja. Tjedan dana ranije termin je predviđen za utakmicu Superkupa između Dinama i Hajduka. Također, novost je i promjena naziva lige, koja sad postaje Elitna HT liga, a druga HNL mijenja naziv u 1. ligu. Jedinstvena 3. liga mijenja naziv u 2. ligu. Usvojen je, dakle, engleski model.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

Navijači Graničara novu tribinu isprobat će već ovog vikenda tijekom obračuna s Mladosti

FOTO Županijski drugoligaš dobio montažnu tribinu s točno 99 sjedećih mjesta

promjene na klupi pred važnu utakmicu

Legendarni Dodik uoči Osijeka priključen prvoj momčadi, cilj mu je ‘probuditi’ napadače

ROMAN SOVIĆ, VODITELJ ŠKOLE NOGOMETA O LOŠIM REZULTATIMA MLADIH SLAVENAŠA

“Uskoro ćemo imati bolesne mlade ljude ako se svi ne pozabavimo fenomenom modernih tehnologija”

kup spektakl u gradu podno kalnika

FOTO Kakva ludnica! Križevčani na Mladenov pogon izbacili Šibenčane i Carevića za najveći uspjeh u povijesti kluba

Načelnik Općine Kloštar Podravski Siniša Pavlović ovih je dana potpisao ugovor s ministarstvom

Za rekonstrukciju i opremanje igrališta stiže 28.500 eura

NAKON PORAZA OD PICOKA

‘Potres’ u Drnju, Vučeta dobio nogu, znamo tko će ga zamijeniti na Parku prinčeva

Upišite pojam koji želite pretraživati