Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
U centru Koprivnice otvoren je novi Robin market

Nude se proizvodi renomiranih proizvođača, a posebnost trgovine je Podravski kutak

U prilično širokom asortimanu mogu se pronaći proizvodi lokalnih proizvođača poput Pampa čajeva, sokove obiteljskog Imanja Kapronca, Hladnić bučinog ulja, Ostojić meda, Grošek gina i likera, Kalinić krušnih mrvica, vina Kostanjevec, Sana delikatesa i Samita jaja

Danas je u centru Koprivnice na Florijanskom trgu otvoren je novi Robin market. Vijest je to koja će razveseliti sve stanovnike, ali i posjetitelje Koprivnice. Na 100 metara kvadratnog prodajnog prostora moći ćete pronaći asortiman koji će zadovoljiti dnevne potrebe svakog kućanstva, a uz samu lokaciju, radno vrijeme od 6:30 do 21:30 od ponedjeljka do nedjelje također je jak adut ovog prodajnog mjesta.

– Vjerujem da smo pogodili s lokacijom te ćemo kao i u svim ostalim gradskim kvartovima i prigradskim naseljima biti dobro prihvaćeni. Još od 2017. i otvorenja prvog Robin Marketa 0-24 u Koprivnici kontinuirano unaprjeđujemo svoju ponudu i kupci uvijek rado dolaze u naš market. Posebno sam ponosan na istaknuti Podravski kutak te ćete u novom Robin gradskom marketu u Koprivnici u prilično širokom asortimanu moći pronaći proizvode lokalnih proizvođača poput Pampa čajeva, sokove obiteljskog Imanja Kapronca, Hladnić bučinog ulja, Ostojić meda, Grošek gina i likera, Kalinić krušnih mrvica, vina Kostanjevec, Sana delikatesa i Samita jaja. Naravno, i izuzetno široki asortiman Podravka i Carlsberg proizvoda, koji su neizostavni dio ponude svakog Robin marketa bez obzira na njegovu veličinu – rekao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin d.o.o.

Na otvorenju smo zatekli ugodan ambijent, ljubazno prodajno osoblje, pregledno raspoređenu robu, dobru ponudu kvalitetnog kruha i peciva, svježe pečenih kroasana i bureka, a osim degustacija kuhanog vina, kolača i hrane, s ulaza smo odmah ugledali uvijek sigurno i neizostavno rješenje za brzi gablec – dnevno svježe Robin sendviče. Podsjetimo, Robin je obiteljsko poduzeće iz Križevaca koje je osnovano 2000. godine s trgovačkom tradicijom od 1988. godine, a koje trenutno zapošljava više od 350 zaposlenika koji rade u 54 Robin marketa, Robin pekari i intergrativnoj radionici. Kako doznajemo, ovo je prvi u nizu novih Robin gradskih marketa u Koprivnici. Uskoro se otvaraju Robin marketi u blizini srednje škole u Koprivnici, na Trgu kralja Zvonimira te u Herešinu.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

GUME, MJEŠOVITI OTPAD, NEMA ČEGA NEMA, UNATOČ JASNOJ ZABRANI

VIDEO Šume su pune smeća, čitatelj nam otkrio još jednu kritičnu lokaciju

SULUDI PERFORMANS U TRGOVAČKOM CENTRU "KOŠTAO" JU 240 EURA

Jadranka je zakucala mobitel u pod te ga rukama prepolovila. Razlog je krajnje bizaran

parcela na kojoj će se graditi vrtić mještanima zadaje glavobolju

Mještani: “Neka poruše staru šupu i počiste nered. Životinje nam ulaze u dvorišta!”

Vratite ga u najbliži prodajni centar

Plodine iz prodaje povlače prehrambeni proizvod i svim kupcima vraćaju novac

PROMETNA NESREĆA NA VESELOM BREGU

Sudarila se dva automobila u vinogradu. Ima ozlijeđenih

POTVRĐENA OTPUŽNICA PROTIV SUPRUŽNIKA, OČUH TVRDI DA JE DJEČAK KRIV ZA SVE:

Vatrogasci su ga dolazili skidati s drveta, a policija smirivati zbog divljanja i razbijanja


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati