Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Obiteljska drama: Bivši suprug unuke ne želi van iz moje kuće, doveo i djevojku

Desanka iz okolice Križevaca javila nam se zbog sudskog postupka koji traje cijeli niz godina i kojem nikako nema kraja. Radi se, naime, o sporu s bivšim partnerom njezine unuke, koji je u njezinoj kući ostao živjeti i nakon prekida veze te se nije htio iseliti. Tamo je, kako tvrdi Desanka, doveo i svoju novu djevojku koja sad tamo živi, dok njega uglavnom nema jer radi u inozemstvu, a ovdje dolazi tek nekoliko puta mjesečno.

Ova je priča objavljena u utorak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Problemi su počeli prije šest ili sedam godina, kada se razišao s mojom unukom. Mi smo ga zamolili da iseli iz kuće, no on nije htio, zbog čega smo i pokrenuli sudski postupak. Ta je kuća cijelo vrijeme bila u mom vlasništvu, a u međuvremenu sam je darovala svom sinu – priča nam Desanka, koja nam je pokazala i Darovni ugovor koji to i potvrđuje.

– Nemamo pristup našoj vlastitoj kući i cijelo vrijeme čekamo sudsko rješenje koje nikako ne dolazi – govori nam Desanka, koja inače živi u kući preko puta sporne nekretnine.

– Postupali smo prema svim presudama koje smo dobili, morali smo isplatiti sve što su oni ulagali, a radi se o iznosu od oko osam tisuća kuna, zajedno sa sudskim troškovima. No, nakon toga ne znam, bilo je po svim sudovima, od Križevaca preko Bjelovara do Zagreba, i dalje ništa – jada se Desanka.

O problematičnim odnosima u ovoj obitelji pisali smo prije dvije godine, a tada nam se javila unuka koja s tim čovjekom ima i djecu. Tada smo pisali o slučaju obiteljskog nasilja, a bivši je suprug zbog premlaćivanja svoje nove djevojke bio i priveden, dok je zbog prijetnji i nasilja prema bivšoj partnerici bio osuđivan i ranije.

– I inače odbija bilo kakvu komunikaciju i oglušuje se na sudske naloge te nikoga ne želi pustiti u dvorište, iako stalno dokazujemo da ta kuća nije njegovo vlasništvo – jada nam se Desanka, koja samo želi da se ova drama napokon završi te da ponovno imaju pristup svojoj vlastitoj kući.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SLIJEDI PRIJAVA ZAVODU ZA SOCIJALNI RAD

Djeca na romobilu izletjela pred auto, ozlijeđena su

milinović pojačava momčad za napad na vrh

Križevčani doveli čak 10 igrača, među njima tri bivša slavenaša, Ukrajinac, Ganac…

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U KRIŽEVCIMA

Auto završio na krovu, vozač i putnici odšetali s mjesta događaja. Jedan teško ozlijeđen


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati