Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
raspisala Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju

Objavljen je natječaj za obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) objavila je osamnaesti po redu natječaj za Obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala. Ukupan iznos raspoloživih sredstava iznosi 2 milijuna eura, a visina javne potpore je 100 posto od ukupnih prihvatljivih troškova projekta.

Svrha natječaja je dodjela potpore za obnovu poljoprivrednog potencijala narušenog prirodnim nepogodama (izuzev potresa) koje su se dogodile u 2023. godini, a kako bi se osigurao nastavak i održivost poljoprivredne proizvodnje. Korisnici mogu biti fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika i/ili registrirane u Jedinstvenom registru domaćih životinja u trenutku podnošenja Zahtjeva za potporu.

Potpora se dodjeljuje poljoprivredniku u slučaju štete od prirodne nepogode na višegodišnjem nasadu, višegodišnjem bilju te domaćim životinjama i u slučaju šteta od prirodne nepogode na građevinama, mehanizaciji, opremi i/ili poljoprivrednom zemljištu.

Rok za podnošenje Zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju je od 12:00 sati 4. rujna do 12:00 sati 6. studenoga 2023. godine. 

Svi su detalji dostupni na linku.

FOTO Podravski list

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Obavijest trgovačkog lanca

Plodine u potpunosti povlače jedan prehrambeni proizvod iz prodaje: U njemu je otkrivena salmonela

veliki popusti za članove kluba

Na Dinamo i Hajduk za 20 eura. Slaven osjetno digao cijene ulaznica, no sve s jednim ciljem…

simbol izvrsnosti

Dodijeljeno 26 rektorovih nagrada za najuspješnije studente Sveučilišta Sjever


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati