Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
ŠKOLA ĆE IMATI JEDNOSMJENSKU NASTAVU I NOVU DVORANU

Obnavljat i nadograđivat će se jedna od najvećih škola u državi

Koprivnička osnovna škola Braće Radić kreće u veliku nadogradnju. Kako su objavili iz gradske uprave, projekt koji je preduvjet za uvođenje jednosmjenske nastave, povećanje kvalitete rada i brojne učeničke aktivnosti ostvario je 100 postotnu potporu iz Nacionalnog plana za oporavak i obnovu. Koprivnička škola koju polazi 1000 učenika bit će proširena za dodatnih 2600 kvadrata, dobit će i novu dvodjelnu dvoranu na 1200 kvadrata.

Iz fotografija „idejnog nacrta“  izgleda buduće, dograđene i obnovljene najveće osnovne škole u županiji, i jedne od većih u državi, Osnovne škole Braća Radić u Koprivnici, vidljivo je kako će se raditi na proširenju, ali i obnovi postojećeg objekta, a u krugu škole iscrtano je i novo igralište te okoliš.

Iako iz Grada nisu htjeli previše u detalje, „za oko“ nam je zapela i atletska staza pored škole, što bi značilo da bi Koprivnica napokon mogla dobiti prvu funkcionalnu trkačku stazu.

– OŠ Braća Radić kreće u veliku nadogradnju. Jednosmjenska nastava, povećanje kvalitete rada i boravka u školi, brojne izvannastavne i izvanškolske aktivnosti samo su neke prednosti ovog projekta. Za sve to dobili smo 100% financiranja iz NPOO-a. Hvala cijelom timu na sjajno odrađenom poslu- naveo je Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

teška prometna na podravskoj magistrali

FOTO/VIDEO Sudarili se Mercedes i moped, vozača hitna prevezla u bolnicu

Tragedija u prekodravlju

UPRAVO U požaru kuće poginuo muškarac, policija obavlja očevid

đurđevački limitator

Kamioni šodra budu nas saranili


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati