Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Od iduće godine kreće sanacija oštećenja nastalih u sklopu projekta aglomeracije Koprivnica

Projekt aglomeracije Koprivnica čija je vrijednost 512 milijuna kuna trenutno je na 64 posto realizacije, što znači da najvjerojatnije neće biti produžetaka planiranih rokova za izgradnju kanalizacijske i vodovodne mreže u gradu Koprivnici te općinama Đelekovec, Drnje, Hlebine, Koprivnički Bregi, Peteranec i Rasinja. Dosad je najveći posao odrađen u Đelekovcu gdje je izgrađeno 95 posto predviđene mreže, dok je na području Hlebine i Sigeca realizirano 90 posto investicije. Najmanja realizacija je na području Drnja gdje je zasad izgrađeno 33 posto predviđene mreže. U tijeku je i izgradnja retencijskog bazena u Križevačkoj ulici s kojim će se riješiti odvodnja oborinskih voda s državne ceste prema Križevcima i Zagrebu, a takvi bazeni će se graditi i u Pavelinskoj ulici te kod Kauflanda čime će se riješiti odvodnja oborinskih voda kod podvožnjaka.

-U idućoj godini počinje i sanacija oštećenja koja su zbog izvođenja radova nastala na cestama i pješačko – biciklističkim stazama – istaknuo je Zdravko Petras, direktor KC voda.

Mirko Habijanec, direktor tvrtke Radnik koja je zadužena za izvođenje radova također je potvrdio da kašnjenja u rokovima ne bi trebalo biti. -Trenutno izvodimo radove na 40 lokacija i vjerujem da ćemo svoj dio posla obaviti u zadanim rokovima – kaže Mirko Habijanec.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI