Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
RUŽAN INCIDENT U PODRAVSKOM VRTIĆU

Odgajateljica kutijom kreme pogodila dijete u oko, intervenirala policija

Incident u kojem je ozlijeđeno dijete, dogodio se ove srijede u vrtiću na području općine Legrad, mjesta nedaleko od Koprivnice. Zbog događaja, kako doznajemo, reagirala je i policija. Tamo je jedna od odgajateljica, dijete, polaznika vrtića pogodila, a kako sada izgleda, namjerno ga gađajući, s krutim predmetom u tijelo, navodno u područje glave i to oka. Ovaj nemili događaj odmah je prijavljen policiji, koja, kako nam je potvrđeno, provodi istragu.

Srećom, informacije govore da dijete nije teže ozlijeđeno, ali da se masnica na mjestu gdje je pogođeno vidi. Koliko smo uspjeli doznati, odgojiteljica je dijete pogodila kutijicom kreme, nakon što je u jednom trenutku izgubila pribranost. Doznajemo da ovo nije bio prvi sporni događaj, vezen uz odgajateljicu, ali do sada nije bilo fizičkih nasrtaja. Kontaktirali smo i načelnika općine, koji je pak potvrdio događaj.

– Mogu samo reći da je slučaj prijavljen policiji. Također provest će se i interna istraga u vrtiću. Od tog trenutka, odgajateljica je maknuta s radnih obaveza koje podrazumijevaju izravni doticaj s djecom. U ponedjeljak će se sastati Upravno vijeće vrtića koje će odlučiti o daljnjim postupcima. Više ne mogu reći, jer istraga još uvijek traje – naveo je Ivan Sabolić, načelnik općine Legrad, koja je osnivač vrtića.    

FOTO arhiva     

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Dan otvorenih vrata Veleučilišta u Križevcima

FOTO Maturanti se iz prve ruke uvjerili što mogu očekivati ako se odluče za ovaj studij

projekt aglomeracije ludbreg pomaknuo se s mrtve točke

Prvi korak napravljen, realizacija još upitna

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Izbio požar u obiteljskoj kući, dječak spriječio katastrofu

POKAZNA VJEŽBA

FOTO Djeca pokazala svoje vatrogasne vještine

podravsko naselje dobilo svoj prvi suvenir

VIDEO Vlado je od pčelinjeg voska napravio repliku zvonika

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Težak sudar dvaju kombija. Dvije osobe prevezene u bolnicu


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati