Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Odlična vijest: Gradski vrtić dobio 9,7 milijuna kuna za dogradnju i širenje!

Projekt nadogradnje zgrade đurđevačkog Dječjeg vrtića Maslačak uskoro će konačno krenuti u realizaciju. Nakon dvije godine Grad je konačno dobio potrebnu financijsku potporu za taj projekt vrijedan 12,8 milijuna kuna, a prema dobivenoj odluci dogradnja će se sufinancirati sa 9,7 milijuna kuna iz fonda Europske unije. Sad će biti raspisan natječaj za izvođača radova i ako neće biti žalbi prilikom odabira, za očekivati da je radovi počnu krajem ove godine.

Projektom je predviđena izgradnja prostorija za osam vrtićkih skupina s pripadajućim garderobama, sanitarijama i natkrivenim terasama, priručnom kuhinjom i blagovaonicom. Novi će se prostori graditi uz vrtićku zgradu.

– Projektom dogradnje i dalje ćemo biti vrtić koji nema listu čekanja te ćemo koliko god bude potrebno i u budućnosti uvijek osiguravati prostor u za svu djecu s područja našega grada – kaže gradonačelnik Hrvoje Janči.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI