Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Odlična vijest za Križevčane: “Otvaramo početkom srpnja, bit će i škola plivanja”

Križevački gradski bazeni počet će s radom početkom srpnja, potvrdio je to za Podravski njihov zakupac, inače poznati poduzetnik Željko Evačić.

Ova je tema objavljena u pondjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

Iako je ljeto gotovo već stiglo, gradski bazeni još nisu išli u fazu “remonta“, odnosno radova koji se izvode pred svaku sezonu kako bi što prije sve bilo spremno za prve kupače. Prošle su godine radili unatoč pandemiji, a sada još neko vrijeme neće biti u funkciji, i to zbog radova na gradskom stadionu. No, kako nam je rekao Evačić, skele sa stražnjeg zida koji se nalaze uz bazen obećali su ukloniti ovog tjedna, nakon čega će moći prionuti radovima na uređenju.

– Malo smo kasnili s početkom radova, s obzirom da su nam gotovo do bazena podignute dizalice, kao i skele. No, postoje naznake da će spomenute skele maknuti. Nakon toga ćemo se primiti radova čišćenja dna bazena i farbanja, kao i svake godine – potvrdio je Evačić.

Evačić napominje kako pretprošle godine bazeni nisu radili zbog pandemijske situacije, dok su prošle godine uvjeti bili malo otežani, s malo skraćenim radom od dva mjeseca.

– Kraće ćemo raditi i ovog ljeta, no sve će ostalo biti kao prije. Imat ćemo i školu plivanja, a poslijepodne će biti otvoreni za sve naše kreativce – ističe Evačić.

Da je pandemija imala utjecaj na dolazak plivača prošle godine, potvrdio je i sam Evačić, zaključivši kako je smanjen odaziv plivača sigurno rezultat straha boravka u većim grupama, što ove godine ne bi trebao biti problem.

– Kroz cijelu smo sezonu imali oko šest tisuća kupača, a ove ih godine očekujemo ipak malo više – zaključio je Evačić.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OČEVID U TIJEKU

Sudarila se dva auta, Honda sletjela u polje kukuruza

PRIPREMA SE NATJEČAJ ZA OBNOVU ULICE KOJA KOLODVOR SPAJA S CENTROM GRADA

Dvosmjerna Starčevićeva s rotorom u dvije faze, novo ruho dobit će i Ivanjska

OLUJNO NEVRIJEME NAPRAVILO VELIKU ŠTETU

Župan donio Odluku o proglašenju prirodne nepogode tuča na području tri općine


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati