Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Odlične vijesti: Školski produženi boravak od ovog tjedna i u Koprivnici

Nakon uvođenja jednosmjenske nastave, osnovne škole Đuro Ester i Podolice s početkom novog polugodišta krenule su s pružanjem usluge korištenja produženog boravka. Produženi boravak u Esteru i na Podolicama je za ukupno 60-ero djece nižih razreda.

-U OŠ „Đuro Ester“ uslugu koristi 28-ero djece , a u OŠ „Podolice 32-oje. Djeca su raspoređena u dvije grupe, polaznici prvih i trećih te drugih i četvrtih razreda – rekli su u Gradu.

Učiteljice će s djecom raditi na pisanju zadaća, obrađivanju redovitog gradiva, a aktivno vrijeme provodit će kroz igru i razne sportske aktivnosti. Mjesečni trošak produženog boravka roditelji će snositi u iznosu od 40 eura mjesečno uz dodatna dva eura za obrok po danu, dok je Grad u proračunu za 2023. godinu osigurao 61 tisuću eura.

FOTO Grad Koprivnica

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI