Odlični najmlađi, poraz prve ekipe seniora, pobjeda druge ekipe

Mladi tenisači Koprivnice nastupili su na turniru u Virovitici. Fran Bodalec na turniru do 10 godina osvojio je peto mjesto, a Noa Cvetanović bio je treći u brončanoj skupini. Do osam godina Ana Dautanec i Hana Škvorc osvojile su druga mjesta u svojim skupinama, Tesa Markić bila je treća, a Ivan Lokotar, Ante Dautanec i Ivan Gregurina bili su četvrti. Seniori Koprivnice poraženi su u Rijeci kod Kvarnera 7:0.

Nastupili su Boršćak, Šandl, Dautanec, Femec i Cvek u pojedinačnim susretima, te Cvek-Šifkorn i Dautanec-Šandl u parovima. Druga momčad Koprivnice u Trećoj ligi svladala je na gostovanju Varteks II 6.1. Nastupili su Jalševec, Sikavica, Femec, Lakuš i Vuljak u pojedinačnim susretima, te Femec-Jalševec i Lakuš-Tucaković u igri parova. U Trećoj ligi Koprivnica II na prvom je mjestu s maksimalnim brojem bodova.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI