Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Odvojci u Budrovcu dobivaju asfalt: Gradska uprava konačno osigurala sredstva

U đurđevačkom prigradskom naselju odvojcima Bilogorske ulice kod crkve i predjelu Cirik te preostali dio Ulice Prokljuvanci konačno će dobiti asfalt.

Budrovčani su se u više navrata Podravskom listu požalili na probleme koje im zadaju šodrani prilazni putevi do njihovih kuća, a gradska uprava konačno je osigurala sredstva za asfalterske radove. U tijeku su pripremni radovi, a plan je da se do kraja ovog tjedna obavi i asfaltiranje.

-Nastavljamo ulagati u komunalnu infrastrukturu na području naših prigradskih naselja, a u tijeku su i radovi koji obuhvaćaju izgradnju sustava vodovoda, odvodnje i plinafikacije naselja u sklopu projekta aglomeracije. Cilj ovih investicija u poboljšanje infrastrukture je ujednačavanje uvjeta života svih stanovnika na našem području – kaže gradonačelnik Hrvoje Janči.

FOTO: Odvojci/(ustupio Grad Đurđevac)

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI