Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Optužnica protiv liječnika koji je kolegicama prijetio smrću

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici pred Općinskim sudom podiglo je optužnicu protiv muškarca (42) zbog počinjena tri kaznena djela prijetnje, izvijestilo je Općinsko državno odvjetništvo.

-Optužnicom se okrivljenika tereti da je 28.svibnja 2022.godine, u prostorijama jedne ustanove u Koprivnici čiji je zaposlenik, u nekoliko navrata pred više zaposlenika te ustanove zaprijetio ravnateljici i dvjema zaposlenicama iste ustanove da će ih ubiti – priopćili su koprivnički tužitelji.

Kako neslužbeno doznajemo, optuženi je Tomislav Treščec, liječnik u Zavodu za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije, o čemu je Podravski list i portal podravski.hr izvještavao početkom lipnja.

Kako smo doznali, dr. Treščec osumnjičen je da je prijetio vršiteljici dužnosti ravnateljice Zavoda za hitnu medicinu dr. Valeriji Bartolić, jednoj liječnici tima hitne pomoći istog Zavoda (podaci poznati redakciji) i još jednoj djelatnici. Osumnjičenom tada ipak nije izrečen istražni zatvor, već su mu izrečene mjere opreza zabrane prilaženja, uznemiravanja i uspostavljanja izravnog ili neizravnog bilo kakvog kontakta s osobama kojima je prijetio.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Kaj bi se čovek dal da se v tem Šemovcu bar jemput potrefi zeleno

Pred više od tisuću članova i simpatizera obilježena 34. obljetnica osnutka HDZ-a u Varaždinskoj županiji

Plenković: Franjo Tuđman stvorio je najvažniju, najveću, najutjecajniju i najodgovorniju političku stranku u političkoj povijesti Hrvatske

VELIKA PROMJENA ZA MNOGE

HZMO ima važnu obavijest za brojne građane

SVI ĆE DOBITI POVRAT NOVCA

Plodine mole sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga prestanu konzumirati: “Vratite ga u najbliži prodajni centar”

vatra je u cijelosti progutala krovište

Crveni križ dostavio pomoć obitelji iz Legrada čija je kuća zamalo izgorjela u požaru

podravski indijac kupuje hrvatsko

VIDEO Babu radi u tvornici, a hranu kupuje na đurđevačkoj tržnici

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati