Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Orehovački i Milić prvaci, koprivničke reprezentativke odlične

Sjajne  rezultate ostvarile su podravske ribolovke i ribolovci na državnoj smotri nedavno održanoj pokraj Đakova.  Ženska seniorska ekipa ŠRK-a Koprivnica na završnici kupa HŠRS-a završila je druga i time su članice postale viceprvakinje Hrvatske.

Kup je odigran na jezeru Jošava kod Đakova, koji se odigrao od 16. do 18. rujna 2022. Koprivnička seniorska ekipa nakon prvog dana zauzela je prvo mjesto, a drugi dan deveto mjesto, što je ukupno drugo mjesto. Tatjana Štajduhar u ukupnom poretku bila je treća pojedinačno.

– Lovilo se po teškim uvjetima, ali naše su djevojke odlično odradile svoj posao. Sastav naše ekipe kroz cijelu sezonu činile su Tatjana Štajduhar, Sanja Oreški i Vesna Radanović, a trener i voditelj ekipe je Željko Kolarić. Sezonu smo u prvoj ligi završili na trećem mjestu, u kupu HŠR-a drugi – napisali su u Facebook objavi iz ŠRK-a Koprivnica, nadodavši kako je time ovogodišnja ribolovna sezona službeno završila.

Dodajmo da su se Tatjana Štajduhar i Sanja Oreški plasirale u Hrvatsku reprezentaciju za iduću godinu.

Sjajne rezultate na istom su kupu postigli i članovi ŠRK Štuka Colmic iz Torčeca. Kruno Milić i Patrik Orehovački postigli su pojedinačno najbolji rezultat te tako osvojili prvo mjesto u kategoriji seniora, odnosno juniora. Odlična je bila i Lana Picer koja je osvojila drugo mejsto u pojedinačnoj kategoriji juniorki te tako uzela titulu viceprvakinje.

– Borba je trajala puna tri dana, ali ostvario se i moj san, uz puno truda, muke… neodlučnosti uspio sam postati prvakom Hrvatske. Za više slika vremena bilo nije, ali najveće uspomene ostaju tu, gdje se niti jedna slika ne može opisati. Iznad svih Štuka Colmic Torčec – napisao je u objavi na Facebooku novopečeni juniorski prvak Patrik Orehovački.

USTUPILI ŠRK Štuka Torčec, Šrk koprivica

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

polarni uvjeti na stadionu

FOTO Dinamo na japanski pogon uzeo sve u Koprivnici, Slaven opet nemoćan

posljednja domaća utakmica

FOTO Legendi Franji Kolaru uručena zahvalnica, evo tko je došao na dvoboj Slavena i Dinama

MLADI SLAVENAŠI U AKCIJI

FOTO Aščić s dva gola slomio Riječane, sjajna serija juniora stala u Dugopolju

Đurđevački Graničar na zimsku pauzu ide sa četvrtog mjesta

Težak poraz u Sisku za kraj polusezone

DOZNAJEMO: PET GODINA STARI HIBRID TREBALA BI ZAMIJENITI PRIRODNA, KVALITETNA TRAVA

Koprivnički travnjak najgori je u HNL-u! Aleksovski: Stvara se loša slika o klubu i gradu

NAJDUGOVJEČNIJE NATJECANJE U HRVATSKOJ

FOTO Tiki i Fajt kraljevi Šoderice, Česi i Ketiš upecali štuku od 83 centimetra

Upišite pojam koji želite pretraživati