Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Osigurajte bezbrižan odmor: evo kako izbjeći velike troškove liječenja u inozemstvu

Nemojte dozvoliti da vam nepredviđeni zdravstveni problemi poremete godišnji odmor i stvore dodatne troškove

Upoznavanje novih krajeva, običaja i ljudi vrijednost je koja obogaćuje pojedinca, a putovanja u druge zemlje donose iskustva koja pamtite zauvijek. Sad je vrijeme kada većina Hrvata odlazi na zasluženi ljetni odmor, a mnogi će ljetovanje provesti na destinacijama izvan Hrvatske.  

Osiguran i prijevoz helikopterom

Svatko tko puno putuje uvijek će vam preporučiti putno osiguranje, kako biste se, osim odmora od posla I svakodnevnih obaveza osjećali sigurno. Nemojte dozvoliti da vam nepredviđeni zdravstveni problemi poremete godišnji odmor i stvore dodatne troškove. Naime, medicinski troškovi u inozemstvu znaju biti dosta skupi, a putno osiguranje spada među najniže stavke u vašem budžetu kad planirate putovanje.

Dok se odmarate u inozemstvu, zar ne bi bilo idealno da pri ruci imate policu putnog osiguranja koja vam pokriva zdravstvenu njegu i troškove liječenja za hitne slučajeve, omogućuje prijevoz u domovinu ako se zbog zdravstvenih razloga ne možete vratiti kući na planirani način te prijevoz vozilom hitne pomoći i helikopterom do najbliže bolnice? Sve to imate u polici Croatia osiguranja.

Za vrijeme trajanja police putnog osiguranja u inozemstvu, do maksimalno 45 dana, na raspolaganju vam je telefonska asistencija 24 sata dnevno sedam dana tjedno. Stručni agenti uputit će vas što trebate napraviti u slučaju zdravstvenih problema i pronaći za vas najbližu zdravstvenu ustanovu.

Povratak u domovinu

Ukoliko se posebno ugovori, policom pokrivate i troškove bolničkog liječenja i povratka u domovinu čak i u slučaju da obolite od Covida-19.

Spremate li se na put u inozemstvo, pripremite se i na vrijeme ugovorite putno osiguranje. U Croatia osiguranju to učinite online i ostvarite popust od 15%. Ponesite sa sobom divne uspomene s putnim osiguranjem u pinklecu.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

INTRIGANTNA PRIČA

Krađa novca i dokumenata iz nogometnog kluba je čista slučajnost ili pak pomno planirana pljačka

Obavijest za potrošače

U hrvatskom začinu otkriveni komadići plastike. Povlači se s tržišta

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Kaj bi se čovek dal da se v tem Šemovcu bar jemput potrefi zeleno

Pred više od tisuću članova i simpatizera obilježena 34. obljetnica osnutka HDZ-a u Varaždinskoj županiji

Plenković: Franjo Tuđman stvorio je najvažniju, najveću, najutjecajniju i najodgovorniju političku stranku u političkoj povijesti Hrvatske

VELIKA PROMJENA ZA MNOGE

HZMO ima važnu obavijest za brojne građane

SVI ĆE DOBITI POVRAT NOVCA

Plodine mole sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga prestanu konzumirati: “Vratite ga u najbliži prodajni centar”

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati