Osigurajte bezbrižan odmor: evo kako izbjeći velike troškove liječenja u inozemstvu

Nemojte dozvoliti da vam nepredviđeni zdravstveni problemi poremete godišnji odmor i stvore dodatne troškove

Upoznavanje novih krajeva, običaja i ljudi vrijednost je koja obogaćuje pojedinca, a putovanja u druge zemlje donose iskustva koja pamtite zauvijek. Sad je vrijeme kada većina Hrvata odlazi na zasluženi ljetni odmor, a mnogi će ljetovanje provesti na destinacijama izvan Hrvatske.  

Osiguran i prijevoz helikopterom

Svatko tko puno putuje uvijek će vam preporučiti putno osiguranje, kako biste se, osim odmora od posla I svakodnevnih obaveza osjećali sigurno. Nemojte dozvoliti da vam nepredviđeni zdravstveni problemi poremete godišnji odmor i stvore dodatne troškove. Naime, medicinski troškovi u inozemstvu znaju biti dosta skupi, a putno osiguranje spada među najniže stavke u vašem budžetu kad planirate putovanje.

Dok se odmarate u inozemstvu, zar ne bi bilo idealno da pri ruci imate policu putnog osiguranja koja vam pokriva zdravstvenu njegu i troškove liječenja za hitne slučajeve, omogućuje prijevoz u domovinu ako se zbog zdravstvenih razloga ne možete vratiti kući na planirani način te prijevoz vozilom hitne pomoći i helikopterom do najbliže bolnice? Sve to imate u polici Croatia osiguranja.

Za vrijeme trajanja police putnog osiguranja u inozemstvu, do maksimalno 45 dana, na raspolaganju vam je telefonska asistencija 24 sata dnevno sedam dana tjedno. Stručni agenti uputit će vas što trebate napraviti u slučaju zdravstvenih problema i pronaći za vas najbližu zdravstvenu ustanovu.

Povratak u domovinu

Ukoliko se posebno ugovori, policom pokrivate i troškove bolničkog liječenja i povratka u domovinu čak i u slučaju da obolite od Covida-19.

Spremate li se na put u inozemstvo, pripremite se i na vrijeme ugovorite putno osiguranje. U Croatia osiguranju to učinite online i ostvarite popust od 15%. Ponesite sa sobom divne uspomene s putnim osiguranjem u pinklecu.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI